Netflix: Surprizele OFICIALE Anuntate pentru Toti Romanii

Netflix vara

Netflix ii surprinde pe romanii din toat atara cu un anunt oficial care ii priveste pe toti cei care in momentul de fata platesc un abonament pentru folosirea platformei de streaming video la cerere. Mai exact, cei de la Netflix prezinta mai jos filmele si serialele intrate saptamana aceasta in cadrul platformei pentru noi toti, dar si ceea ce urmeaza sa vina in viitorul nu foarte indepartat pentru noi toti, asa ca avem ce sa asteptam foarte curand.

Netflix stie foarte bine ca romanilor le plac surprizele bune, astfel ca vestile de mai jos sunt unele dintre cele mai bune pe care platforma le-a anuntat pana in momentul de fata pentru noi. Netflix spune ca saptamana aceasta au fost lansate in cadrul platformei sale filmele Ridley Jones, A Classic Horror Story, Heist, An Unorthodox Life, Private Network: Who Killed Manuel Buendia, A Perfect Fit, THe Guide to the Perfect Family, sau filmul My Amanda.

Netflix: Surprizele OFICIALE Anuntate pentru Toti Romanii

Netflix spune deasemenea ca sezonul al doilea din Never have I Ever este deasemenea disponibil, impreuna cu sezonul al treilea al Explained, sau sezonul a cincilea al serialului Van Helsing. Exista deasemenea si filmele Deep si Johnny Test, disponibile din acest moment pentru romanii din toata tara, astfel ca vorbim despre continut nou si grozav care ne este pus la dispozitie de catre compania americana pentru a vedea totul in acest moment.

Netflix spune deasemenea ca in 23 iulie va fi lansat sezonul al doilea al Sky Rojo, pe 30 iulie vine Outer Banks impreuna cu Glow Up, in timp ce pe 6 august vom avea The Dead Don’t Die. Pe 6 august va fi lansat Hit & Run, in timp ce pe 13 august va fi oferit Valeria 2, deci vorbim despre noutati foarte interesante care sunt programate deja de catre compania Netflix pentru a fi oferite in urmatoarele saptamani si luni pentru abonatii din toata Romania.

Netflix mai are si multe alte titluri extrem de interesante in pregatire in momentul de fata, astfel ca trebuie doar sa ne decidem exact ceea ce dorim sa cumparam de la platforma in perioada imediat urmatoare.