WhatsApp: 3 TRUCURI Secrete Grozave pentru Toate Telefoanele

WhatsApp programare

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, cu 2 miliarde de utilizatori activi lunar prin telefoanele proprii, are o varietate de functii in aplicatiile pe care le folosim zilnic. Multe dintre aceste functii sunt ascunse de noi, insa separat de ele exista si anumite trucuri pentru WhatsApp care ne permit sa adaugam functionalitate care pana acum nu a existat in cadrul aplicatiei si care probabil ca nu va exista vreodata pentru ca nu se doresre oferirea sa.

WhatsApp are aceste trucuri secrete disponibile pentru utilizare de catre toata lumea in momentul de fata, astfel ca indiferent cine foloseste aplicatiile se poate bucura de schimbarile grozave.Unul dintre trucurile secrete, dar grozave, care sunt disponibile pentru WhatsApp ne permite sa ascundem din biblioteca foto/video a telefoanelor tot ceea ce e trimis in conversatii si grupuri, optiunea fiind disponibila in cadrul meniului de setari pentru aplicatie.

WhatsApp: 3 TRUCURI Secrete Grozave pentru Toate Telefoanele

WhatsApp nu ofera pentru utilizatori o functie care sa permita raspunderea automata la mesajele pe care le primim, insa pentru telefoanele Android exista deja aplicatii in Google Play Store care sa faciliteze aceasta functionalitate. Vorbim despre aplicatii care sunt capabile sa raspunda automat atat la mesajele pe care le primim in conversatii individuale, sau in cele de grup, insa ele trebuie sa aiba acces la mesajele pe care le primim prin platforma.

WhatsApp poate avea deasemenea implementata o functionalitate pe care putini o credeau posibila, mai exact cea de programare a trimiterii mesajelor catre alte persoane, ceva ce oficial e departe de implementare. La fel ca si in cazul mesajelor automate, inclusiv in aceasta situatie vorbim despre trimiterea de mesaje atat in cadrul conversatiilor individuale, cat si in cazul grupurilor, astfel ca putem avea in WhatsApp ceva ce oficial nu e anuntat ca fiind programat pentru a fi lansat.

WhatsApp poate avea multe functii implementate de catre diverse aplicatii facute de catre dezvoltatori terti, insa in principal in Android pentru ca in iPhone modificarea aplicatiei prin alte aplicatii e imposibila.