Orange: Anunt OFICIAL, Ofera 1000 Euro GRATUIT in Fiecare Zi

Orange inainte

Orange a facut astazi un anunt oficial care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii in ce conditii ofera operatorul 1000 de euro gratuit in fiecare zi. Conform celor de la Orange, cu detalii in aceasta pagina, zilnic sunt oferiti 1000 de euro gratuit pentru clientii care au conturi Orange Money si fac tranzactii pentru a plati cu ajutorul cardurilor emise pentru conturile lor, dar ele trebuie sa fie de minim 10 LEI fiecare.

Orange nu e la prima promotie de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, operatorul oferind si in trecut bani gratuit pentru romani, doar ca acum ofera sume mult mai mari, insa si mult mai des. A cheltui 10 LEI in fiecare zi prin Orange Money pentru a avea sansa de a castiga 1000 de euro este ceva de care ar trebui sa profite chiar oricine pentru ca foarte rar se intampla ca un operator de telecomunicatii sa aiba o promotie de acest gen.

Orange: Anunt OFICIAL, Ofera 1000 Euro GRATUIT in Fiecare Zi

Orange le permite oricaror romani sa isi faca gratuit un cont pentru Orange Money, deci in mod teoretic oricine poate sa profite de aceasta oferta speciala chiar daca deocamdata nu este client al bancii online. Din moment ce campania a inceput abia de astazi si dureaza pana in toamna, aveti suficient timp la dispozitie pentru a castiga macar una dintre zecile de mii de euro pe care Orange le “pune la bataie” pentru oricine e dornic sa le castige.

Orange a mai desfasurat o serie de campanii speciale pentru Orange Money pana in momentul de fata, iar destui oameni au profitat de ceea ce a fost pus la dispozitie de catre operator. Campania de acum se desfasoara peste tot in Romania, iar cei de la Orange nu limiteaza romanii in ceea ce priveste locatiile in care trebuie sa se faca platile pentru a putea fi inscrisi in promotie, deci puteti sa platiti oriunde pentru a avea sansa de castig.

Orange ofera mai multe detalii despre aceasta promotie direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a va bucura de promotiile grozave care sunt oferite chiar acum.