BCR Romania: Anunt Oficial, ce Trebuie sa Stie Clientii Azi

BCR Romania schimbare

BCR Romania a publicat un nou anunt oficial pentru toti clientii sai din toata tara, iar daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii ceea ce transmite banca pentru toata lumea in momentul de fata. Mai exact, cei de la BCR Romania le transmit romanilor faptul ca in aceasta vara au posibilitatea de a se bucura de plati fara comisioane de schimb valutar in strainatate daca folosesc cardurile George pentru a realiza respectivele plati, iar teoretic vorbim atat despre plati la POS, cat si online.

BCR Romania spune ca a luat aceasta decizie pentru beneficiul clientilor sai din toata tara, iar in aceasta perioada din an masura vine ca una extrem de buna si ar trebui sa profite oricine de ea. Eliminarea comisioanelor pentru schimburile valutare facute pentru a se premite platile in valuta straina este o decizie care poate aduce pentru clientii BCR Romania economii ale caror valoare depinde de achizitiile care sunt facute de catre acestia in strainatate.

BCR Romania: Anunt Oficial, ce Trebuie sa Stie Clientii Azi

BCR Romania spune ca aceasta oferta este valabila pentru cardurile principale atasate unui pachet George, deci e necesar sa va aflati in aceasta situatie pentur a putea beneficia de oferta. Avand in vedere ca marea majoritate a cardurilor noi emise de catre BCR Romania sunt facute cu pachetul George, cam toata lumea ar trebui sa se bucure de promotia speciala din aceasta perioada, dar desigur ca e bine sa verificati daca va incadrati in ea.

BCR Romania proceseaza mai mult ca sigur multe schimburi valutare in perioada verii cand foate multa lume calatoreste in strainatate, astfel ca decizia sa de a renunta la comisioane nu e una intamplatoare. BCR Romania stie foarte bine cat de mare este dorinta romanilor de a se bucura de oferte de acest gen, asa ca nu ramane decat sa continuam sa beneficiem de surprizele care sunt anuntate de catre banca pentru toata lumea chiar acum.

BCR Romania nu e singura banca la care sunt anuntate promotii de acest gen in Romania, asa ca ramane doar sa va verificati daca si banca voastra ofera ceva similar acum.