Kaufland: Surpriza INCREDIBILA, ce Ofera Gratuit Romanilor

Kaufland sange

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, iar pentru romanii din toata tara a decis sa ofere gratuti ceva ce foarte mult isi vor dori sa primeasca. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa ofere nu mai putin de 30 de invitatii pentru celebrul festival Untold, care se desfasoara in septembrie in Romania, insa pentru a avea sansa de a le primi trebuie sa faceti ceva bun pentru comunitate, adica sa donati sange.

Kaufland a facut in cursul zilelor trecute anuntul oficial cu privire la ceea ce le ofera romanilor din nu mai putin de 11 orase din toata Romania, si ar trebui sa profiti de tot daca esti interesat. Kaufland organizeaza in aceasta perioada, pana pe 5 septembrie, o campanie numita Blood Network, iar toti romanii care doneaza sange in cadrul ei vor primi un bilet gratuit la Untold pentru prima zi de eveniment, adica 9 septembrie, festivalul desfasurandu-se pana in 12 septembrie.

Kaufland: Surpriza INCREDIBILA, ce Ofera Gratuit Romanilor

Kaufland nu spune ca ar exista vreo limita in ceea ce priveste numarul de persoane care pot participa la campania de donare de sange pe care o desfasoara in aceasta perioada. Asta inseamna ca daca romanii vor dona sange in numar mare, ar putea oferi sute, sau mii, de bilete gratuite pentru prima zi de festival Untold, la care desigur ca este sponsor, insa face totul pentru o cauza foarte buna, spitalele din Romania avand nevoie de sange.

Kaufland este la cea de-a 7-a editie a Blood Network in aceasta perioada, reusind in anii anteriori sa stranga sume serioase de bani pentru a-i ajuta pe romanii care au nevoie de sange in spitale. Oferirea de bilete gratuite la Untold este un bonus surprinzator pentru aceasta campanie, insa in final conteaza faptul ca de la Kaufland vin premii de acest gen pentru a fi impulsionata donarea de sange in Romania, putini romani dorind sa faca asta.

Kaufland desfasoara intreaga campanie intre 17 iulie si 5 septembrie in 11 orase din tara, iar pe website-ul sau gasiti toate detaliile necesare pentru a afla unde puteti merge pentru a dona sange.