DIGI Romania: Mesajul OFICIAL care a Surprins Multi Romani

DIGI Romania nationalism

DIGI Romania este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din toata tara noastra in momentul de fata, iar pentru toti romanii are un mesaj foarte important despre care oricine ar trebui sa stie. Mai exact, cei de la DIGI Romania au un mesaj foarte nationalist pentru cei care folosesc serviciile de telecomunicatii ale altor operatori din tara noastra, chemandu-i in singura retea nationala care exista in Romania, ceva ce e totusi real.

DIGI Romania este un grup romanesc de telecomunicatii, fiind fondat in Romania de catre un roman, iar acum compania incearca sa profite de aceasta imagine pentru a atrage mai multi romani in reteaua sa. DIGI Romania vrea sa puna accent pe spiritul nationalist al celor care au nevoie de servicii de telecomunicatii in toata Romania, dar care probabil n-ar vrea sa le foloseasca pe cele ale companiilor detinute de catre grupuri straine.

DIGI Romania: Mesajul OFICIAL care a Surprins Multi Romani

DIGI Romania este singura retea de telefonie mobila detinuta de o companie romaneasca, si e important ca in tara noastra exista totusi o entitate de acest gen care e atat de importanta pe piata. Impartirea grupurilor de telecomunicatii, asa cum pare sa o faca DIGI Romania, intre romani si straini poate ca va mai aduce unii clienti in reteaua operatorului, daca lor le pasa mai mult de nationalism decat de serviciile pe care le primesc.

DIGI Romania a avut succes foarte mare pana acum cu ofertele de portare pe care le-a derulat, iar asta pentru ca a oferit preturi foarte mici pentru serviciile pe care le are, chiar daca ele nu sunt de top. DIGI Romania este de cativa ani compania care porteaza cele mai multe numere de telefonie fixa si mobila in propria retea, iar asta nu se va schimba prea curand, mai ales daca apeleaza la spiritul nationalist al romanilor pentru a-si creste portarile.

DIGI Romania desfasoara de cateva luni o campanie de portare care i-a adus peste 40.000 de noi numere de telefonie fixa si mobila in retea in fiecare luna, iar lucrurile ar trebui sa continue in acelasi ritm.