WhatsApp: Noua Functie Lansata OFICIAL pe iPhone si Android

WhatsApp participare

WhatsApp a lansat o noua functie importanta pentru iPhone si Android, iar la doar cateva zile dupa ce v-am vorbit despre faptul ca ea va fi disponibila pentru noi, iata ca a si fost pusa in distributie globala. Vorbesc despre o noua functie importanta pentru WhatsApp care ne ofera posibilitatea de a ne alatura unui apel video, sau audio, in grup chiar daca acesta a fost pornit cu o anumita perioada de timp inainte ca noi sa dorim sa ne alaturam.

WhatsApp vine cu aceasta functie extrem de utila dupa un an de zile in care foarte multa lume a inceput sa foloseasca serviciile de acest gen, pandemia de Coronavirus schimband extrem de multe. Acum cei de la WhatsApp vor sa ne faca viata mult mai usoara cu aceasta schimbare, astfel ca in baza ei ne putem bucura de posibilitatea de a nu mai pierde apelurile audio/video importante daca nu am reusit sa facem parte din ele de la bun inceput.

WhatsApp: Noua Functie Lansata OFICIAL pe iPhone si Android

WhatsApp stie foarte bine cat de importanta este in aceasta perioada participarea la apelurile audio/video de acest gen, iar functia lansata pentru iPhone si Android este disponibila in toata lumea incepand de azi. WhatsApp include noua functie in cele mai recente actualizari pentru aplicatiile care sunt distribuite pentru iPhone si Android, astfel ca trebuie sa instalezi cea mai recenta versiune a celei folosite de catre tine pentru a te bucura de noutate.

WhatsApp a avut aceasta functionalitate descoperita cu foarte putin timp in urma in proces de testare in versiune beta, iar lansarea sa atat de rapida este o surpriza interesanta pentru multa lume. Practic, in momentul in care cineva initiaza un apel video in grup, va avea si posibilitatea de a invita alte persoane, iar cele care nu s-au putut alatura apelului de la inceput, o vor putea face pe parcurs, WhatsApp avand un buton special in interfata apelului pentru a face asta.

WhatsApp prezinta pe website-ul sau tot ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceasta schimbare, astfel ca puteti intra acolo pentru a descoperi toate noutatile importante.