Huawei: Tehnologia Lansata in Premiera cu Noua Serie P50

Huawei pionier

Huawei uimeste lumea intreaga din nou cu inovatiile pe care le aduce pentru telefoanele mobile, iar acum vorbim despre una care va ajunge in seria P50 pentru clientii care vor dori si vor putea sa cumpere noile modele de telefoane mobile dupa ce vor fi lansate.

Huawei a anuntat in mod oficial faptul ca va lansa noile modele de telefoane din seria P50 in cursul zilei de 29 iulie, iar Richard Yu, CEO-ul diviziei care vinde produse pentru consumatorii obisnuiti, spune ca noile telefoane vor veni cu o tehnologie in premiera.

Huawei se considera un pionier in domeniu cu aceasta tehnologie noua care va ajunge in telefoanele pe care vrea sa le vanda, asa ca va fi extrem de interesant de vazut ce schimbari va aduce ea, totul urmand a veni pentru camerele care vor fi folosite in seria P50.

Huawei urmeaza sa foloseasca in telefoanele din seria P50 un nou tip de lentila facuta de catre Leica, aceasta avand denumirea Vario-Summilux, si fiind gandita cu o lentila asferica pe care compania o foloseste pentru a imbunatati radical calitatea imaginilor inregistrate.

Huawei pionier camera

Huawei este la ultima colaborare pe care o face cu Leica pentru telefoanele mobile pe care le vinde, asa ca va fi extrem de interesant de vazut cat de mari vor fi imbunatatirile pe care le va oferi in seria P50 inainte de a incepe sa foloseasca echipamente de la alti producatori.