Apple va Vinde Telefoanele iPhone in Sute de Magazine LG

Apple Vinde Telefoanele iPhone Sute Magazine LG

Apple a reusit sa incheie un acord complet surprinzator cu LG pentru a isi vinde telefoanele iPhone in sute de magazine ale producatorului coreean, ceva ce probabil ca foarte putina lume credea ca ar fi posibil inainte de anuntul privind renuntarea coreenilor la productia de telefoane.

Apple isi va vinde telefoanele mobile in 400 de magazine ale companiei LG din Coreea de Sud, iar ele vor ajunge acolo impreuna cu tabletele iPad si Apple Watch-urile, luna august fiind cea in care toate aceste produse vor intra la vanzare in locatiile companiei coreene.

Apple a reusit sa incheie un parteneriat ireal cu cei de la LG, un fost competitor pe piata de smartphone-uri care acum a decis sa ii vanda telefoanele catre clientii sai, iar asta ar putea aduce o creste substantiala in vanzari pentru compania americana.

Apple a fost pe punctul de a nu putea incheia acordul cu LG din cauza legislatiei din Coreea de Sud, insa o clauza contractuala speciala pe care a introdus-o in contractul cu compania coreeana a permis incheierea acestei intelegeri istorice dintre companii.

Apple a reusit sa incheie acest acord si cu doar doua luni inainte ca noua sa serie de telefoane, iPhone 13, sa fie lansata, astfel ca s-ar putea sa vedem si cerere mare pentru aceste modele nou cand vor ajunge pe piata pentru toata lumea.