BANCA Transilvania: Ce Transmite OFICIAL Clientilor Romani

BANCA Transilvania amprenta

BANCA Transilvania are un nou mesaj foarte important pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le transmita in mod oficial ceva de care oricare dintre ei ar trebui sa stie. Mai exact, BANCA Transilvania vrea sa le aduca in atentie romanilor faptul ca pot sa foloseasca aplicatia sa BT Pay pentru a confirma platile online, chiar mai usor decat in mod obisnuit, ceea ce este o veste grozava pentru toti cei care vor sa profite de tot.

BANCA Transilvania vine cu aceasta recomandare pentru ca vorbim despre o decizie importanta pe care a fost obligata sa o ia de la inceputul acestui an, iar ea are impact pentru toti clientii din Romania. Prevederile directivei PSD2 obliga BANCA Transilvania sa implementeze masuri mai stricte pentru securizarea platilor online in Romania, aplicatiile mobile, sau platformele web, trebuind folosite de clienti pentru a finaliza aceste proceduri importante.

BANCA Transilvania: Ce Transmite OFICIAL Clientilor Romani

BANCA Transilvania spune mai jos faptul ca aplicatia BT Pay este o metoda mai simpla de a confirma aceste plati online, iar asta pentru ca totul poate fi realizat folosind sisteme de autentificare biometrica. Aici vorbim despre utilizarea amprentei, sau a recunoasterii faciale, pentru a confirma platile online facute folosind cardurile emise de catre BANCA Transilvania, sistemul functionand in moduri similare atat pe telefoanele iPhone, cat si pe cele Android.

BANCA Transilvania a gandit totul pentru a fi cat mai usor de folosit de catre clientii sai din toata Romania, astfel ca nu exista motive sa nu folositi BT Pay, mai ales ca aplicatia ofera o varietate de functii. Vorbim aici inclusiv despre cele pentru administrarea banilor, transferurile de bani si nu numai, deci exista doar beneficii daca decideti sa folositi aceasta platforma mobila oferita de catre BANCA Transilvania pentru oricare dintre clientii din Romania.

BANCA Transilvania nu e singura banca de la care vedem sisteme de acest gen oferite pentru clienti, asa ca trebuie doar sa alegeti sa va folositi de ele pentru a va usura viata.