Raiffeisen Bank: Clientii ATENTIONATI in mod Oficial de Banca

Raiffeisen Bank afectare

Raiffeisen Bank are o noua atentionare oficiala care vizeaza toti clientii din intreaga tara, ea venind cu nu foarte mult timp in urma, dar este de importanta mare pentru cei care-i folosesc serviciile. Exact precum in cazul zilelor trecute, cei de la Raiffeisen Bank ii atentioneaza pe romanii din toata tara in legatura cu faptul ca o noua serie de lucrari de mentenanta urmeaza sa aiba loc, iar de aceasta data vorbim despre un interval orar ce acopera urmatoarea noapte.

Raiffeisen Bank a facut in ultima perioada destul de multe schimbari de acest gen care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, insa pana acum n-au fost oferite si explicatii oficiale pentru motivele din spatele efectuarii lor. Nu este exclus ca Raiffeisen Bank sa pregateasca lansarea unor servicii noi din moment ce face atat de des lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera, chiar mai mult decat alte banci, asa ca e posibil sa avem parte de surprize excelente.

Raiffeisen Bank: Clientii ATENTIONATI in mod Oficial de Banca

Raiffeisen Bank afectare pos

Raiffeisen Bank anunta ca in aceasta noapte incepand cu ora 00:00 si pana la ora 05:00 urmeaza sa fie efectuate lucrari de mentenanta la sistemele in baza carora functioneaza bacomatele si sistemele de plata, POS. Inclusiv bancomatele multifunctionale urmeaza sa fie afectate de aceste lucrari de mentenanta pe care Raiffeisen Bank le face in cursul urmatoarei nopti, astfel ca vorbim despre posibilitatea ca multa lume sa fie afectata, mai ales in aceasta perioada.

Raiffeisen Bank nu spune masura in care vor fi afectate aceste servicii, dar este de presupus ca ele nu vor putea fi folosite de catre clientii din Romania in conditii optime in cursul noptii. Nu este exclus sa fie imposibila realizarea de plati prin POS, sau retragerile de bani de la bancomate, indiferent de tip, astfel ca daca veti de facut vreo plata, de orice fel, ar fi bine sa aveti in avans bani lichizi preluati de la Raiffeisen Bank inainte de aceste lucrari de mentenanta.

Raiffeisen Bank a anuntat din timp aceste lucrari pe care le va face in cursul noptii, astfel ca nu vor exista nedumeriri in legatura cu ceea ce se va intampla pentru cei care stiu despre lucrari.