Kaufland: IMPORTANT Mesaj Oficial pentru Romanii din Tara

Kaufland expediere

Kaufland incheie saptamana cu un foarte important anunt care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar asta deoarece ne aduce tuturor in atentie faptul ca in perioada urmatoare beneficiem de o promotie speciala. Mai exact, daca dorim sa avem livrate acasa produsele pe care Kaufland le vinde pentru noi, atunci trebuie doar sa profitam de oferta pe care o are cu Glovo si sa alegem sa ne fie livrate produse cu un cost de numai 5 LEI per livrare.

Kaufland ne aduce in atentie aceasta optiune foarte importanta pentru ca nu toata lumea stie ce anume poate face multumita serviciului special care este disponibil prin intermediul Glovo. Kaufland a lansat in 2020 parteneriatul cu cei de la Glovo pentru a le permite clientilor din Romania sa comande acasa produsele sale, insa pretul per livrare este de 20 de LEI, asa ca nu toata lumea e dispusa sa il plateasca pentru a avea produsele livrate.

Kaufland: IMPORTANT Mesaj Oficial pentru Romanii din Tara

Kaufland vrea sa ii ajute pe romani sa inteleaga cat de benefica este alegerea acestui serviciu in locul plimbarii prin magazine pentru a aduna produsele pe care dorim sa le cumparam in mod obisnuit. Pentru doar 5 LEI, cei de la Kaufland si Glovo aleg toate produsele din comanda noastra si le livreaza la domiciliul nostru, de obicei, in doar 2 ore de la plasarea comenzii prin intermediul aplicatiei care este disponibila in multe orase din tara.

Kaufland ne permite sa comandam prin Glovo cam toate produsele pe care le vinde in mod obisnuit si in toate magazinele sale din tara, astfel ca scapam de grija cumparaturilor, care ne pot fi livrate acasa. Serviciul este extrem de util pentru cei care nu au timp sa mearga la cumparaturi, sau cei care vor sa cumpere produse pentru altii, astfel ca multumita Glovo cei de la Kaufland incearca sa isi extinda numarul de clienti din toata Romania.

Kaufland ofera mai multe detalii despre acest parteneriat chiar pe website-ul sau, oferta fiind disponibila pana in data de 8 august, asa ca aveti timp sa profitati de ea fara probleme.