Orange: Vestea GROZAVA, ce Decide sa Ofere Gratuit Astazi

Orange bilete

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, iar pentru clientii sai are o varietate de beneficii extrem de bune, unele dintre ele fiind cu mult peste asteptarile oamenilor. V-am spus acum cateva saptamani ca Orange vrea sa ne ofere posibilitatea de a ne bucura de o varietate de premii pe care le ofera prin intermediul platformei sale MyOrange, acolo fiind disponibila o campanie numita Pinata Party.

Orange a gandit-o pentru a le oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a primi gratuit o serie de beneficii si premii extrem de interesante de care oricine ar trebui sa se bucure. Premiile au fost actualizate recent, iar de acum cei de la Orange au decis sa ofere inclusiv 150 de invitatii duble pentru Summer Well: The Limited Edition, dar si 3 smartwatch-uri Samsung GALAXY Watch 3, totul fiind disponibil chiar de ieri pentru clientii din toata Romania.

Orange: Vestea GROZAVA, ce Decide sa Ofere Gratuit Astazi

Orange organizeaza anual festivalul de muzica Summer Well, exceptie fiind anul 2020 cand asemenea tipuri de evenimente nu au putut fi organizate, insa acum merge mai departe cu traditia sa. Pentru a ii ajuta pe romani sa se bucure din nou de festivalurile precum Summer Well, cei de la Orange au decis sa le ofere 150 de invitatii duble la acest eveniment de muzica, iar totul daca participati la Pinata Party prin aplicatia MyOrange chiar in acest moment.

Orange le permite oricaror clienti sa participe la aceasta promotie speciala pe care o desfasoara in toata Romania, insa castigatorii sunt alesi prin tragere la sorti pentru ca foarte multa lume se inscrie pentru promotiile de acest gen. Orange abia a inceput sa desfasoare aceasta promotie, deci aveti toate sansele sa castigati ceea ce va intereseaza, astfel ca trebuie doar sa va uitati cu mare atentie la ceea ce trebuie sa faceti in aplicatie chiar acum.

Orange desfasoara aceasta promotie pana in data de 22 august, asa ca numai daca va orientati dupa ceea ce se ofera veti avea sansa de a castiga premiile grozave oferite de catre operator.