BCR Romania: Importanta Veste, ce le da Gratuit Clientilor

BCR Romania castiguri

BCR Romania surprinde pe toata lumea cu un nou anunt impresionant, iar asta pentru ca a decis sa le ofere clientilor din toata Romania in mod gratuit ceva ce nu credeau multi ca vor primi in aceasta vara. Mai exact, cei de la BCR Romania au decis sa lanseze un nou concurs special epntru clientii din toata tara, iar multumita lui distribuie o serie de premiie xtrem de interesante pentru toti cei care sunt interesati de serviciile pe care le are acum.

BCR Romania prezinta mai jos tot ceea ce le ofera gratuit clientilor din toata Romania, iar pentru a obtine totul nu este nevoie sa faceti chiar atat de multe, ceea ce este o veste excelenta pentru noi toti. Mai exact, cei de la BCR Romania au decis sa ofere gratuit pentru clienti 30 de boxe JBL G03, 30 de casti Skullcandy Jib+, dar si 30 de baterii externe care au capacitate de 10.000 mAh, astfel ca 90 de clienti vor beneficia de toate aceste premii.

BCR Romania: Importanta Veste, ce le da Gratuit Clientilor

BCR Romania le cere clientilor romani doar sa tranzactii de minim 10 LEI cu George pentru a putea fi inscrisi in mod automat in aceasta promotie speciala, astfel ca nu trebuie decat sa va desfasurati viata in mod obisnuit. Usurinta cu care BCR Romania le permite oricaror clienti sa participe la aceasta promotie este o veste excelenta pentru toata lumea, astfel ca oricine ar putea sa profite de decizia grozava pe care banca a anuntat-o acum.

BCR Romania spune ca tranzactiile acestea de minim 10 LEI pot fi plati cu cardurile la POS-uri, sau alte tipuri de tranzactii, deci totul se poate desfasura normal, asa cum se intampla in fiecare zi. Inscrierea automata pe care BCR Romania o face ne aduce sansa de a castiga oricare dintre cele 90 de premii care sunt oferite prin tragere la sorti, insa desigur ca exista o singura inscriere indiferent de cate ori folosim cardul George pentru tranzactii.

BCR Romania ofera mai multe detalii despre aceasta promotie direct pe website-ul sau din Romania, asa ca daca vreti sa aflati ceva suplimentar, nu trebuie decat sa intrati pe website-ul sau.