Orange: Acces GRATUIT la Eurosport pentru Jocurile Olimpice

Orange GRATUIT Eurosport Jocurile Olimpice

Orange are o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca le ofera posibilitatea de a accesa in mod gratuit canalele Eurosport pentru a vedea transmisiunile de la Jocurile Olimpice. Eurosport 1 si Eurosport 2 transmit evenimentele de la Jocurile Olimpice in toata lumea, iar cei de la Orange ofera acces gratuit pentru ambele canale prin aceasta pagina pentru clientii care au un cont inregistrat in platforma Orange TV Go.

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din toata Romania, cu peste 10 milioane de clienti in toata tara, iar in mod teoretic oricare are acces gratuit la Eurosport 1 si Eurosport 2 pentru Jocurile Olimpice. Nu conteaza ce fel de servicii va ofera Orange in momentul de fata, in mod teoretic accesul la canalele Eurosport trebuind sa fie gratuit pe perioada desfasurarii Jocurilor Olimpice, sau cel putin asta ni se spune chiar acum.

Orange: Acces GRATUIT la Eurosport pentru Jocurile Olimpice

Orange ofera aceste beneficii atat clientilor cu abonamente de telefonie mobila, internet, televiziune, dar chiar si celor care au cartele prepay, conditia fiind sa aveti un cont inregistrat in MyOrange deja. Fara un cont facut pentru MyOrange e imposibil sa urmariti in mod gratuit transmisiunile de la Jocurile Olimpice prin Eurosport 1 si Eurosport 2 cu ajutorul celor de la Orange, astfel ca daca nu sunteti client, nu prea aveti ce sa faceti pentru a remedia problema.

Orange surprinde cu aceasta decizie, insa ea este una buna si vine dupa ce anul trecut a avut probleme din cauza deciziei Telekom de a elimina canalele Eurosport din grila sa de programe. Orange a incheiat un parteneriat separat cu Discovery pentru a le putea avea pentru clientii sai din toata Romania, iar acum Eurosport 1 si Eurosport 2 sunt oferite cu acces gratuit pentru Jocurile Olimpice si ar trebui sa profitati de ceea ce este disponibil pentru noi toti.

Orange este, din cate stiu eu, doar unul dintre cei doi operatori de telecomunicatii care permite vizionarea Eurosport 1 si Eurosport 2 in mod gratuit in perioada Jocurilor Olimpice, asa ca profitati de situatie, daca puteti.