BANCA Transilvania: Decizia Anuntata, ce Ofera Gratuit Azi

BANCA Transilvania open

BANCA Transilvania ii anunta astazi pe clientii din toata Romania in legatura cu ceea ce a decis sa ofere gratuit incepand chiar de acum, si vestea este una grozava pentru cei care sunt interesati de tenis. Mai exact, BANCA Transilvania a decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a participa la ceea ce numeste ca fiind cel mai mare turneu de tenis din Romania, Winners Open, iar asta pentru ca ofera 5 abonamente gratuite pentru el.

BANCA Transilvania surprinde complet cu anuntul de astazi, iar asta pentru ca probabil putini isi imaginau ca pot avea parte de o surpriza de acest gen in momentul de fata, insa iata ca ea a venit. Winners Open are loc in Cluj-Napoca, astfel ca daca sunteti alesi ca si castigatori de catre BANCA Transilvania, va trebui sa mergeti acolo pentru a profita de abonamentul cu acces gratuit pentru aceasta competitie sportiva care se desfasoara acolo.

BANCA Transilvania: Decizia Anuntata, ce Ofera Gratuit Azi

BANCA Transilvania le cer romanilor doar sa dea like paginii de pe Facebook a turneului, dar si sa spuna numele jucatoarei de tenis preferate, nu neaparat din turneu, iar asa se face inscrierea in concurs. Dupa ce lasati un comentariu pe pagina de pe Facebook a celor de la BANCA Transilvania cu numele jucatoarei voastre favorite, veti fi in mod automat inscrisi pentru a participa la promotie, astfel ca trebuie doar sa asteptati si sa vedeti daca veti fi alesi drept castigatori.

BANCA Transilvania nu e la prima promotie de acest gen in Romania, ea sustinand diverse evenimente sportive, si nu numai, iar pentru mai toate a oferit in mod gratuit bilete, sau abonamente. Desigur ca de aceasta data va trebui sa mergeti la Cluj-Napoca pentru a putea participa la evenimentul pentru care cei de la BANCA Transilvania va ofera acces gratuit, insa daca sunteti deja de acolo, puteti sa va bucurati de ceva la care poate nu ati mai participat inca.

BANCA Transilvania desfasoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca nu profitati acum de ea, s-ar putea sa va para rau ca nu ati facut-o.