CEC Bank: Mesaj foarte Important Transmis Tuturor Clientilor

CEC Bank tentative

CEC Bank transmite un mesaj de atentionare extrem de important pentru clientii din toata Romania, iar asta in conditiile in care problemele incep sa devina tot mai mari in tara noastra. Cei de la CEC Bank continua cu alertele pentru a ii ajuta pe romani sa se protejeze impotriva atacurilor de tip phishing, iar asta in conditiile in care numarul lor continua sa creasca de ceva vreme, iar multa lume este vizata in continuare de ceea ce se intampla in tara.

CEC Bank le transmite clientilor din toata Romania o serie de mesaje importante cu privire la modul in care ar trebui sa actioneze pentru a incerca sa se protejeze impotriva acestui tip de atacuri. Conform CEC Bank, clientii nu ar trebui sa confirme plati care nu au fost initiate de catre ei, ci ar trebui sa ignore aceste cereri si eventual sa anunte banca in legatura cu cererea care le-a fost trimisa prin email de catre cei care vor sa le fure banii.

CEC Bank: Mesaj foarte Important Transmis Tuturor Clientilor

CEC Bank le transmite clientilor sa fie foarte atenti la mesajele care le vin prin email si sa verifice felul in care acestea sunt scrise, iar asta pentru ca orice fel de greseli de redactare pot sugera faptul ca ele vin de la hackeri. Folosirea unei solutii de securitate, adica un antivirus, este deasemenea o solutie buna pe care CEC Bank o recomanda pentru a ne feri de atacurile de tip phishing, ele putand detecta in multe situatii website-urile malitioase.

CEC Bank spune deasemenea ca nu ar trebui sa transmitem cuiva datele de identificare ale cardului, adica numarul, data expirarii, codul CVV2, PIN-ul, iar asta pentru ca banii pot fi extrasi de pe el. Aceste date nu trebuie oferite nici online, dar nici prin intermediul unui telefon mobil, iar asta pentruc a prin aceste metode sunt facute de obicei cele mai multe atacuri si sunt furate in general cele mai multe date de la oamenii care nu pot fi suficient de vigilenti.

CEC Bank are mai multe sfaturi pe website-ul sau pentru a ne proteja impotriva acestui gen de atacuri, asa ca acolo gasiti mai multe informatii cu adevarat utile in legatura cu metodele de protectie.