BCR Romania: Anuntul Important, ce Nu Stiau Multi Clienti

BCR Romania plateste

BCR Romania le aduce in atentia clientilor din toata tara un anunt important in legatura cu un beneficiu despre care nu multi stiau ca este disponibil pentru ei, dar care este extrem de util. Mai exact, cei de la BCR Romania le transmit clientilor din toata tara faptul ca au acum posibilitatea de a folosi Google Pay pentru a face plati cu telefoanele care au sistem de operare Android, suportul fiind implementat cu nu foarte mult timp in urma totusi.

BCR Romania le-a oferit clientilor din toata Romania posibilitatea de a se folosi pana in momentul de fata de un alt serviciu pentru a face plati cu telefonul, adica George Pay, insa acum exista si Google Pay. George Pay nu dispare, el este oferit in continuare ca optiune pentru platile cu telefonul facute de catre clientii BCR Romania din toata tara, insa Google Pay vine ca o alternativa pentru cei care doreau sa foloseasca sistemul Google, chiar si pentru plati online.

BCR Romania: Anuntul Important, ce Nu Stiau Multi Clienti

BCR Romania a oferit suportul pentru Google Pay, insa platforma este deja implementata in multe aplicatii si website-uri din intreaga lume, deci poate fi folosita pentru plati rapide de catre oricine. Marele avantaj al Google Pay pentru platile de acest gens ta in faptul ca platforma are toate datele noastre pentru plati, astfel ca ele nu trebuie completate de fiecare data, iar banii sunt luati din conturile BCR Romania fara sa fie nevoie de confirmarea platilor.

BCR Romania a fost una dintre primele banci care a implementat suport pentru Google Pay in Romania, ceea ce a venit ca o veste grozava pentru foarte multi dintre clientii din toata tara. Acest suport oferit de catre BCR Romania pentru Google Pay a fost una dintre cele mai bune schimbari facute in 2021 de catre banca pentru toata lumea, asa ca doar ramane sa vedem ce anume va mai fi oferit de catre ea in urmatoarele luni din acest na.

BCR Romania nu a anuntat deocamdata ce anume mai vrea sa ofere pentru clientii sai, dar este de asteptat sa vedem surprize interesante prin intermediul George.