WhatsApp: SECRETUL foarte Important Descoperit in Telefoane

WhatsApp restaurare

WhatsApp are descoperit un secret foarte important care are legatura cu telefoanele care folosesc paltforma de mesagerie in momentul de fata, peste 2.5 miliarde de oameni fiind activi acum in platforma. Conform unei analize facute pentru aplicatia folosita de utilizatorii cu telefoane Android, este dezvaluita una dintre cele mai mari schimbari la care WhatsApp lucreaza in acest moment, ea urmand a facilita transferul de date intre iPhone si Android.

WhatsApp are aceasta schimbare majora in lucru de cateva luni bune, iar diverse detalii in legatura cu ea au fost dezvaluite pentru toata lumea, dar acum lucrurile merg chiar mai departe de atat. Cei de la WhatsApp intentioneaza sa foloseasca sistemum “Data Restore Tool” pentru a permite transferul de date intre telefoanele iPhone si Android, sistemul fiind deja folosit pentru a transfera o varietate de informatii cand un utilizator face trecerea de la un dispozitiv la altul.

WhatsApp: SECRETUL foarte Important Descoperit in Telefoane

WhatsApp va afisa un cod QR pe iPhone, el trebuind scanat din Android pentru ca datele sa fie transferate intre cele doua telefoane fara a se pierde vreuna dintre conversatiile pe care le-am purtat. Versiunea beta cea mai recenta a aplicatiei WhatsApp pentru Android include diverse linii de cod care prezinta modul in care urmeaza sa functioneze totul, astfel ca ne putem face o idee cu privire la ceea ce urmeaza sa fie modificat in mod oficial.

WhatsApp stie prea bine ca exista foarte multi oameni care aveau nevoie de ceva vreme de aceasta functionalitate foarte importanta, iar intr-un final a decis sa o ofere pentru noi toti, ceea ce este o veste grozava. Desigur ca mai e nevoie de testare inainte ca functionalitatea sa fie disponibila in mod oficial, asa ca trebuie sa mai avem rabdare pentru ca totul sa fie oferit in mod oficial de catre compania americana pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android.

WhatsApp ar putea lansa aceasta noua functionalitate in cursul acestui an, sau poate abia anul viitor, nimeni nu stie, insa e clar ca ea este in plin proces de dezvoltare de ceva timp.