GTA 6: Anunt Groaznic care a Blocat Fanii din Intreaga Lume

GTA 6 terminat

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri in momentul de fata, iar asteptarile sunt  colosale in ceea ce il priveste, dar din pacate fanii Rockstar Games ar trebui sa se pregateasca pentru o uriasa dezamagire deoarece e posibil sa fie ultimul titlu din serie.

GTA 6 ar putea fi ultimul joc din seria cu care Rockstar Games a devenit cunoscuta in lumea intreaga, iar asta desi in curand se va inplini un deceniu de cand GTA 5 a fost lansat, jocul fiind in continuare extrem de popular multumita versiunii sale online.

GTA 6 ar putea fi totusi ultima versiune a jocului pentru ca ar trebui sa fie gandit intr-un asemenea mod incat Rockstar Games sa ii poata imbunatati versiunea online fara a inlocui complet jocul, ci doar sa il imbunatateasca treptat in decursul multor ani, chiar si a unui deceniu.

GTA 6 va fi gandit ca un fel de Fortnite, cu un modul online care sa le permita jucatorilor sa se bucure de o experienta de joc cu mult diferita fata de cea disponibila doar in modulele singple aplayer, asta urmand a extinde succesul pe care GTA 5 Online il are acum.

GTA 6 ar trebui sa fie lansat undeva prin 2024 de catre compania Rockstar Games, deci la destul de mult timp distanta de momentul de fata, insa cu toate acestea, intre timp ar trebui sa aflam destul de multe despre ceea ce se a intampla cu noul titlu al companiei.