Kaufland: Mesajul Oficial, e GRATUIT de Azi in Toata Romania

Kaufland intretinere

Kaufland a facut astazi un anunt oficial excelent pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit ceva de care nu multa lume credea ca s-ar putea bucura in aceasta vara. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa puna accent mai mare pe produsele proaspete pe care le mananca oamenii, dar si pe exercitiile fizice facute zilnic pentru a ne intretine sanatatea, asa ca ofera premii pentru cei care vor sa participe la promotie.

Kaufland vine cu aceasta surpriza grozava pentru ca este convinsa de faptul ca exista foarte multi romani care sunt in aceasta perioada dornici sa profite de promotie si sa inceapa sa duca o viata mai sanatoasa. Kaufland a intrat intr-o colaborare cu Speak si Stefania pentru a-i convinge pe romani sa manance mai sanatos, iar asta pentru ca participarea la aceasta promotie, pentru a castiga premiile gratuite, presupune si implicare din partea clientilor.

Kaufland: Mesajul Oficial, e GRATUIT de Azi in Toata Romania

Kaufland ofera 10 invitatii duble la Untold si un abonament de “freshness” pe viata in oricare dintre magazinele sale din Romania, dar pentru a participa va trebui sa munciti putin, asa cume ste si normal in campaniile de acest gen. Kaufland le cere romanilor sa publice pe retelele de socializare o imagine cu pasii pe care i-au facut in cursul saptamanii anterioare, dar si sa eticheteze conturile oficiale ale sale pentru ca imaginea sa poata fi gasita usor de catre cei care vor alege castigatorii.

Kaufland desfasoara toata aceasta promotie in etape saptamanale, totul pe parcursul unei intregi luni, iar prima etapa se va incheia in data de 2 august, asa ca mai aveti doar cateva zile pentru a participa. Dupa acea data Kaufland va anunta ce se intampla in urmatoarea etapa, dar si care sunt conditiile pentru a participa la ea in ideea de a castiga premiile care sunt oferite, asa ca puteti afla din timp tot ceea ce ar trebui sa stiti in legatura cu aceasta campanie.

Kaufland are o idee foarte buna de a incerca sa ii convinga pe romani sa faca exercitii fizice, astfel ca vorbim despre ceva la care multa lume ar trebui sa participe acum.