DIGI Romania: Importanta Cerere OFICIALA catre TOTI Clientii

DIGI Romania pauza

DIGI Romania are o foarte importanta cerere oficiala pentru toti clientii din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie foarte multa lume pentru ca ea vorbeste despre o masura buna pe care foarte multi o pot aplica. Mai exact, cei de la DIGI Romania le cer clientilor din toata tara sa activeze primirea facturilor in format electronic, ceva ce de foarte multa vreme ar trebui sa faca pentru a scapa de bataile de cap cu primirea facturii in format fizic.

DIGI Romania incearca de ceva vreme sa ii convinga pe milioanele de clienti din toata tara sa ia decizia pe care o spera compania, iar acum are un nou mesaj prin care incarca sa convinga oamenii sa faca asta. Cei de la DIGI Romania le cer romanilor sa activeze factura electronica pentru a-si putea administra mai usor facturile primite, pentru a avea o evidenta mai clara asupra celor emise, dar si desigur pentru a le plati mai usor online, daca vor asta.

DIGI Romania: Importanta Cerere OFICIALA catre TOTI Clientii

DIGI Romania pauza facturi

DIGI Romania ofera posibilitatea de a primi factura prin email, ceva ce este oferit de catre toti operatorii de telecomunicatii, insa separat de asta operatorul este singurul care permite primirea si prin WhatsApp. Aici vorbim despre o surpriza extrem de interesanta pe care cei de la DIGI Romania o ofera pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca ei pot avea factura livrata direct in DIGI Romania prin numarul de telefon, fara a mai astepta ca ea sa ajunga in cutia postala.

DIGI Romania a organizat in trecut si concursuri pentru a-i convinge pe clienti sa renunte la facturile in format fizic, dar nu se stie cat succes a avut cu ceea ce s-a gandit sa faca atunci. Acum nu le mai ofera premii clientilor care decid sa faca acest lucru, ci doar le prezinta avantajele pe care le aduce activarea facturii electronice, iar toata lumea ar trebui sa se uite cu atentie la acest lucru in momentul de fata pentru ca exista doar beneficii.

DIGI Romania ofera mai multe detalii despre aceasta procedura direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla mai multe informatii despre ceea ce presupune activarea primirii facturii in format electronic.