Raiffeisen Bank: Surpriza Mare, ce Ofera Gratuit Romanilor

Raiffeisen Bank mare

Raiffeisen Bank are iar o surpriza grozava pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de o promotie speciala. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank si Mastercard au decis sa le ofere romanilor premii daca aleg sa isi deschida un cont Zero Simplu la banca din Romania, iar prin intermediul sau beneficia si de alte surprize foarte bune oferite de banca.

Raiffeisen Bank explica mai jos ceea ce ar trebui sa stie romanii in legatura cu aceasta promotie speciala si ceea ce le ofera gratuit in momentul de fata impreuna cu cei de la Mastercard. Conform celor de la Raiffeisen Bank, romanilor li se ofera 3 pachete de relaxare VIP la un hotel de 4 stele, experienta fiind gandita pentru a dura 3 zile si sunt oferite pe litoralul romanesc, deci va veti putea bucura de soare in conditii excelente.

Raiffeisen Bank: Surpriza Mare, ce Ofera Gratuit Romanilor

Raiffeisen Bank nu se opreste doar aici, iar asta pentru ca ofera inclusiv 3 pachete VIP pentru un Water Sports, tot la un hote de 4 stele, tot pentru 3 zile, si tot pentru doua persoane. Practic, Raiffeisen Bank si Mastercard vor  sa le ofere romanilorexperiente de care in mod normal nu ar avea parte atunci cand merg la mare, iar totul este oferit automat daca va faceti un Zero Simplu la banca in cursul urmatoarelor saptamani din luna august.

Raiffeisen Bank spune ca va alege prin tragere la sorti castigatorii care se vor putea bucura de promotia aceasta, deci nu veti primi in mod automat vreun premiu, ci doar o sansa de a castiga. Raiffeisen Bank va oferi totul dupa data de 22 august, atunci cand se incheie concursul pe care l-a anuntat, astfel ca daca sperati sa puteti castiga ceva mai devreme, ei bine ar trebui sa stiti ca acest lucru nu se intampla, asa ca veti merge la mare probabil in septembrie.

Raiffeisen Bank mai are si alte cateva promotii interesante de care puteti profita in momentul de fata, iar detalii despre ele sunt disponibile chiar pe website-ul sau in momentul de fata.