Android: SECRETUL Google Dezvaluit, Planul pentru Telefoane

Android mutare

Android este cel mai folosit sistem de operare pentru telefoane mobile, el fiind utilizat in lumea intreaga de catre peste 3 miliarde de dispozitive, iar rata de adoptie continua sa creasca in fiecare an. Google vrea sa ajute si mai mult la cresterea ratei de adoptie a Android, in principal la trecerea de la iPhone la telefoane cu sistemul sau de operare, iar pentru a face asta a decis sa creeze o aplicatie speciala care sa faciliteze transferul de date spre sistemul de operare.

Android atrage destul de multi utilizatori care folosesc iOS, sau alte sisteme de operare, dar daca Apple a facut o aplicatie care sa permita transferul de date intre Android si iPhone, ceva care sa functioneze invers nu exista. Ei bine, se pare ca Google lucreaza la o aplicatie speciala pentru telefoanele cu sistem de operare iOS astfel incat ea sa permita transferul de date in Android fara a fi nevoie de vreun dispozitiv special care sa faca acest lucru pentru oameni.

Android: SECRETUL Google Dezvaluit, Planul pentru Telefoane

Android va avea, multumita acestei aplicatii, transferate datele utilizatorilor iPhone intr-un mod mult mai rapid decat in mod obisnuit, si totul va putea fi facut chiar de catre oameni oricand vor. Aplicatia celor de la Google ar urma sa fie distribuita prin intermediul App Store pentru a putea fi instalata pe iPhone, iar in tandem cu una pentru Android vor fi transferate datele intre telefoane mult mai rapid decat in mod obisnuit si totul undeva in viitorul apropiat.

Android are aceasta descoperire facuta multumita WhatsApp, care va facilita transferul de date intre telefoane folosind Data Restore Tool, dar o aplicatie similara pentru iOS va fi deasemenea oferita. Nu e clar daca si WhatsApp va folosi API-urile acelea pentru iOS in ideea de a facilita transferul de date in Android, dar nu e exclus sa vedem surprize interesante de la compania Google foarte curand pentru ca e nevoie de asemenea aplicatii cat mai rapid.

Android mai are si foarte multe alte surprize pregatite de catre Google, ele urmand a fi oferite impreuna cu versiunea 12, care va fi pusa in distributie undeva prin vara acestui an.