Kaufland: Vestea Oficiala cu o Noua Surpriza Oferita Gratuit

Kaufland local

Kaufland isi continua politica de a ii surprinde pe clientii din toata Romania cu gratuitati, iar astazi vorbim despre o noua veste care ar trebui sa fie in atentia tuturor celor care cumpara in mod regulat produse de la compania romaneasca. Mai exact, cei de la Kaufland le transmit romanilor din toata tara faptul ca in aceasta perioada pot castiga invitatii la concertele Vama-Neconventional, care au loc in diverse orase din Romania toata vara.

Kaufland a surprins pe toata lumea cu anuntul care are menirea de a bucura romanii din diverse colturi ale tarii, iar faptul ca decide sa ofere posibilitatea de a experimenta gratuit totul vine doar ca o masura excelenta. Cei de la Kaufland spun ca pentru concertele Vama-Neconventional care au loc in toata Romania ofera posibilitatea de a castiga invitatii tuturor romanilor care in perioada urmatoare aleg sa isi cumpere produsele din cadrul magazinelor sale.

Kaufland: Vestea Oficiala cu o Noua Surpriza Oferita Gratuit

Kaufland desfasoara campania pentru toata lumea, indiferent daca a-i sai clienti au, sau nu, un Kaufland in momentul de fata, astfel ca nu trebuie decat sa mergeti in magazinele sale si sa alegeti produsele “Vreau din Romania”. Nu conteaza ce fel de produse “Vreau din Romania” cumparati de la Kaufland in aceasta perioada, oricare dintre ele permitandu-va sa va inscrieti in aceasta campanie speciala de care puteti beneficia in aceasta perioada pentru ca castiga invitatii gratuite la concerte.

Kaufland le spune romanilor ca dupa ce vor cumpara cel putin un produs din gama “Vreau din Romania” din oricare dintre magazinele sale, trebuie sa completeze un formular de pe website-ul sau si sa inscrie bonul de cumparaturi acolo. Doar asa va veti inscrie efectiv in concurs pentru a participa la promotia pentru a castiga invitatiile gratuite la concertele Vama-Neconventional, asa ca nu va bazati pe faptul ca simpla achizitie va inscrie in campania Kaufland.

Kaufland da de inteles ca aceste concerte vor ajunge in multe orase din toata tara, la distante de cateva zile intre grupuri de evenimente, asa ca puteti afla programul chiar de pe website-ul companiei.