Netflix: Decizia ce i-a Surprins pe Milioane dintre Abonati

Netflix schumacher

Netflix a luat o decizie surprinzatoare pentru milioane de abonati ai platformei de streaming video la cerere, dar ea este una foarte buna pentru ca ne va aduce posibilitatea de a vedea in sfarsit un documentar cu Michael Schumacher in platforma. Cei de la Netflix au cumparat drepturile pentru a produce un asemenea tip de documentar cu legenda Formulei 1, iar conform informatiilor care au venit impreuna cu aceasta dezvaluirea, lansarea va fi pe 15 septembrie.

Netflix nu avut pana in momentul de fata o decizie similara care sa le aduca tuturor abonatilor sai o asemenea surpriza, insa iata ca lucrurile se mai si schimba, astfel ca intr-un final vorbim despre un documentar despre Michael Schumacher. In cadrul acestui documentar despre Michael Schumacher, echipa care il produce pentru Netflix va prezenta interviuri cu sotia sa, fratele si tatal sau, insa desigur ca nu se vor opri aici pentru ca pilotul inca este foarte iubit.

Netflix: Decizia ce i-a Surprins pe Milioane dintre Abonati

Netflix ar urma sa includa in documentariu sau si interviuri cu vedete cunoscute precum Jean Todt, Bernie Ecclestone, Sebastian Vettel, Mika Häkkinen, Damon Hill, Flavio Briatore sau David Coulthard, dar desigur ca asta nu este tot. Se pare ca familia Schumacher le-ar fi oferit celor de la Netflix acces inclusiv la materiale de arhiva care n-au mai fost publicate pana in momentul de fata, iar documentarul ar putea ajuta familia sa suporte costurile medicale pentru mentinerea in viata a legendei din Formula 1.

Netflix produce acest documentar la 30 de ani de cand celebrul pilot de Formula 1, Michael Schumacher a decis sa isi inceapa cariera de pilot, astfel ca un moment mai bun decat acesta nu putea sa vina, ceea ce este o veste grozava pentru fanii sai. Filmarile pentru documentar ar fi inceput deja, iar probabil ca in curand materialul va intra in post productie inainte de a fi lansat in cadrul platformei de streaming video la cerere in data de 15 septembrie.

Netflix a spus in repetate randuri ca materialele sale care au legatura cu sportul au succes, iar acum avem o noua dovada a acestui lucru, nu ca ar mai fi avut nevoie cineva de asa ceva acum.