Raiffeisen Bank: Anunt Oficial, ce da GRATIS Oricaror Romani

Raiffeisen Bank obiceiuri

Raiffeisen Bank a publicat un anunt oficial care vizeaza toti romanii din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa ofere in mod gratuit oricaror romani interesati ceva care vine inclusiv sa ajute Romania. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au pornit o noua campanie prin intermediul careia vor sa descopere mestesuguri si obiceiuri din toata Romania, iar pentru a convinge romanii sa participe la aceasta campanie a decis sa ofere vouchere gratuite la eMAG.

Raiffeisen Bank a gandit totul intr-un asemenea mod incat in final ceea ce ofera este benefic pentru toata Romania, nu doar pentru romanii care au sansa de a primi ceva gratuit multumita ideii pe care au avut-o oamenii din cadrul bancii. Raiffeisen Bank cauta obiceiuri si mestesuguri din toate colturile tarii, iar romanii care vor sa le aduca in atentia compatriotilor prin aceasta campanie trebuie doar sa le inscrie pe retelele de socializare.

Raiffeisen Bank: Anunt Oficial, ce da GRATIS Oricaror Romani

Raiffeisen Bank are un mecanism foarte simplu de participare, cerandu-le celor interesati sa participe la concurs sa fotografiezi mestesugari, sau simpli romani, in timp ce prezinta diverse obiceiuri, sau mestesuguri, si sa publice pozele pe retelele de socializare. Trebuie, desigur, sa urmariti si conturile celor de la Raiffeisen Bank pentru a putea fi gasiti, iar imaginile cele mai reprezentative pentru mestesugurile si obiceiurile romanesti vor fi promovate de banca astfel incat mai multi romani sa afle despre ele.

Raiffeisen Bank spune ca ofera 5 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare care sunt valabile pentru cumparaturi din magazinul online eMAG, insa 10 persoane vor fi alese pentru a avea pozele analizate de un juriu special. Raiffeisen Bank incearca prin aceasta campanie sa ne arate unele mestesuguri si obiceiuri care poate sunt pe cale de disparitie pentru ca nu are cine sa continue sa le intreprinda, sau poate sa ne arate unele despre care Romania a uitat.

Raiffeisen Bank are mai multe detalii despre aceasta campanie disponibile chiar in cadrul website-ului sau, ori pe conturile de pe retelele de socializare, asa ca puteti intra acolo pentru a le descoperi pe toate.