DIGI Romania: Anuntul Oficial cu o Decizie foarte Importanta

DIGI Romania germani

DIGI Romania a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta pe care a luat-o pentru clientii din toata Romania, iar ea este una de lunga durata pentru ca grupul de telecomunicatii vrea sa le ofere clientilor beneficii mari. Cei de la DIGI Romania au decis sa transmita meciurile din Bundesliga pentru urmatoarele 4 sezoane pentru clientii din toata Romania prin intermediul canalelor DIGI Sport, astfel ca vom putea urmari foarte multe meciuri.

DIGI Romania a anuntat aceasta decizie importanta cu doar cateva zile in urma, iar ea a venit ca o surpriza extrem de buna pentru ca pana acum compania nu a dat de inteles ca ar fi dornica sa faca asa ceva. DIGI Romania spune ca meciurile vor incepe peste fix 11 zile, iar toate vor fi disponibile atat in format HD, cat si in format Ultra HD, 4K, deci vor putea fi urmarite chiar si pe postul de televiziune DIGI 4K, cel pentru care trebie totusi platita o extraoptiune.

DIGI Romania: Anuntul Oficial cu o Decizie foarte Importanta

DIGI Romania germani fotbal

DIGI Romania a inceput sa adauge tot mai multe competitii sportive la lista lunga in care sunt incluse cele pe care le transmitea deja, astfel ca e posibil sa vedem si altele in cursul urmatoarelor luni. Pana atunci, DIGI Romania ne va permite sa urmarim meciuri ale unora dintre cele mai importante echipe europene precum Bayern Munchen, Borussia Dortmund, dar si multe altele care sunt prezente inclusiv in competitiile Europene precum Champions League sau Europa League.

DIGI Romania va transmite in fiecare saptamana mai multe meciuri din Bundesliga, in functie de programele care au fost stabilite pentru fiecare transmisiune in parte, astfel ca trebuie sa urmarim ceea ce e stabilit. Transmisiunile vor fi facute cel mai probabil pe toate posturile de sport pe care DIGI Romania le are, astfel ca ar trebui sa vedeti programul pentru fiecare in parte pentru a afla ce va fi transmis.

DIGI Romania va oferi mai multe detalii despre planurile sale pe masura ce ne vom apropia de momentul in care Bundesliga va incepe, asa ca ramane sa vedem ce anume va mai anunta.