Facebook Obliga Angajatii sa se Vaccineze pentru a Reveni la Munca

Facebook obliga angajati faccineze

Facebook a decis sa ii oblige pe angajatii sai din toata lumea sa se vaccineze inainte de a reveni la munca, o decizie care probabil ca nu va fi chiar atat de bine primita de prea multa lume, dar masura e logica in contextul in care varianta Delta a Coronavirus provoaca probleme tot mai mari.

Facebook impune deocamdata aceasta masura doar pentru angajatii care urmeaza sa se intoarca in birourile campusului din SUA, in timp ce in cazul celor care revin la munca in alte zone de pe glob lucrurile ar urma sa fie decise la o data ulterioara.

“Odată cu redeschiderea birourilor noastre, vom solicita vaccinarea oricui care vine să lucreze în oricare dintre campusurile noastre din SUA. Modul în care implementăm această politică va depinde de condițiile și reglementările locale. Vom avea un proces pentru cei care nu pot fi vaccinați din motive medicale sau de altă natură și vom evalua abordarea noastră în alte regiuni pe măsură ce situația evoluează. Lucrăm în continuare cu experți pentru a ne asigura că revenirea la planurile de birou acordă prioritate sănătății și siguranței tuturor.”