FAN Courier: Noua Avertizare care Vizeaza Clientii din Romania

FAN Courier Noua Avertizare Vizeaza Clientii Romania

FAN Courier a emis o noua avertizare care vizeaza clientii din toata Romania si este vorba despre una extrem de serioasa despre care ar trebui sa stie oricine in momentul de fata pentru ca problemele incep sa fie din ce in ce mai serioase.

FAN Courier le spune tuturor romanilor ca trebuie sa fie extrem de atentie la mesajele pe care le primesc prin SMS, sau email, de la persoane necunoscute, iar asta pentru ca ele pot fi gandite pentru a le fura datele si banii chiar si fara ca ei sa stie ce se intampla.

“Trebuie neaparat sa citești dacă folosești platformele de vânzare online!

Un SMS sau un e-mail nu e mereu ceea ce pare.

Depistează tentativele de fraudă și nu te lăsa păcălit! Fii vigilent, acordă atenție atunci când introduci datele cardului bancar într-un formular!

Nu divulga datele cardului (numarul cardului, data de expirare sau codul de securitate). Atacatorii cibernetici acționează inteligent, dar noi putem fi și mai inteligenți.

Iată cât de simplu poți preveni o fraudă: verifică dacă SMS-ul/e-mailul primit e chiar de la noi! FAN Courier nu îți va cere niciodată datele bancare și nu va solicita o plată online. Dacă primești un mesaj pe telefon/e-mail care te anunță că ai de încasat bani din partea unui cumpărător, nu accesa link-ul și nu oferi datele cardului. Aceasta este o tentativă de fraudă care folosește în mod ilegal numele companiei noastre pentru a te înșela.”