BANCA Transilvania: Informatii Oficiale, ce Nu Stiu Clientii

BANCA Transilvania lipsuri

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari din toata Romania, ea avand foarte multi clienti in toata tara, iar pentru ei ofera o serie de servicii speciale despre care unii nu stiu chiar totul. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le ofera clientilor posibilitatea de a folosi doua servicii extrem de importante numite BT Pay si NeoBT, ele parand sa fie identice, insa in realitate sunt oarecum similare, cu foarte multe diferente existente unul fata de celalalt.

BANCA Transilvania vrea ca toti clientii sa aiba parte doar de cele mai bune experiente pentru folosirea serviciilor sale, insa pentru ca acest lucru sa se intample e nevoie de timp. In aceasta idee, BANCA Transilvania a creat BT Pay pentru a oferi posibilitatea de administrare mobila a conturilor, mai putin cand vine vorba despre primirea de SMS-uri pentru tranzactiile cu cardul aici NeBT avand un avantaj, dar a doua platforma nu permite platile cu telefonul.

BANCA Transilvania: Informatii Oficiale, ce Nu Stiu Clientii

BANCA Transilvania lipsuri aplicatii

BANCA Transilvania nu ofera prin BT Pay posibilitatea de a obtine extrase de cont, de a reemite online parola de acces pentru servicii, de a deschide conturi in LEI/valuta sau de a reemite PIN-ul cardului, dar o permite prin NeoBT. BT Pay nu ofera deasemenea optiunea de a afla detalii despre dobanzile creditelor de la BANCA Transilvania, de a face schimburi valutare, plata facturilor, sau infiintarea de depoze, dar NeoBT de la BANCA Transilvania o permite.

BANCA Transilvania a gandit deasemenea aplicatia BT Pay fara a permite obtinerea de informatii despre cec-urile sau biletele ordinelor de plata, sau plata rovinietei, dar NeoBT face asta. Desigur ca si NeoBT are unele neajunsuri, insa BANCA Transilvania s-a gandit ca doua aplicatii de mobile banking sunt mai bune decat una singura, iar pentru a benficia fe experienta completa trebuie sa le aveti pe ambele instalate in telefoanele voastre.

BANCA Transilvania ofera in website-ul sau toate detaliile despre cele doua aplicatii pentru mobile banking, asa ca daca vreti sa aflati totul despre BT Pay si NeoBT ar trebui sa mergeti acolo.