Carrefour: Schimbari Importante pentru Clientii din Romania

Carrefour tehnic

Carrefour continua seria vestilor foarte bune pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca acum vorbim despre nou schimbari care au menirea de a face experienta de cumparaturi una mult mai buna. Mai exact, cei de la Carrefour au actualizat in a doua parte a lunii trecute aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android cu schimbari menite sa ne usureze cumparaturile, dar si de a ne aduce alte beneficii pe care nu toate aplicatiile similare le au.

Carrefour vine cu aceste schimbari pentru a ii ajuta pe clientii sai din toata Romania sa aiba parte de doar cea mai buna experienta posibila si de a profita inclusiv de beneficiile noi care sunt gandite. Cei de la Carrefour si-au actualizat cu nu foarte mult timp in urma aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android, noua versiunea avand implementata zona speciala de provocari care aduc si multe gratuitati pentru cei care sunt dornici sa profite de aceasta campanie.

Carrefour: Schimbari Importante pentru Clientii din Romania

Carrefour are in aceasta zona toate provocarile care va pot aduce diverse produse gratuite multumita campaniei speciale care este in plina desfasurare, asa ca e important sa le urmariti pe toate. Separat de asta, cei de la Carrefour au anuntat deasemenea faptul ca pregatesc noi functii pentru aplicatia care este oferita pentru iPhone, ele urmand a veni si cu imbunatatiri pentru interfata aplicatiei, totul gandit pentru a imbunatati experienta generala.

Carrefour detaliaza deasemenea faptul ca lucreaza din greu sa imbunatateasca sectiunea care permite creadea unui cont, dar si cea care permite administrarea unui cont existent. Cea in care sunt afisate produsele care pot fi cumparate online din cos, sau cea pentru voucherele campaniei Act for Good sunt deasemenea avute in vedere pentru a fi imbunatatite, iar fiecare update aduce tot mai aproape schimbarile gandite de catre lantul de hypermarket-uri de ceva vreme.

Carrefour isi distribuie in mod gratuit aplicatiile pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store, deci oricine le poate descarca daca doreste cu adevarat acest lucru.