DACIA Duster 2021: Veste foarte PROASTA Inainte de Lansare

DACIA Duster 2021 lipsa

DACIA Duster 2021, una dintre cele mai importante modele de masini care este asteptata pentru lansare in cursul urmatoarelor luni, este in centrul unei vesti foarte proaste care vine mai mult ca sigur ca o surpriza. Desi acum cateva saptamani ni s-a spus din diverse surse ca lumea producatorilor auto e aproape de a depasi criza semiconductorilor care a pus piedici serioase fabricilor in ultimele luni, o veste foarte proasta vine din Germania si ar putea afecta inclusiv DACIA Duster 2021.

DACIA Duster 2021 a fost prezentata in mod oficial in luna iunie de catre cei de la DACIA, cu un anunt privind o lansare programata pentru luna septembrie, dar e posibil ca ea sa nu aiba loc in conditii excelente. Conform unui producator de semiconductori, se pare ca stocurile sunt in continuare la niveluri extrem de reduse la nivel global, iar criza semiconductorilor urmeaza sa se prelungeasca pana in anul 2022, ceea ce ar putea afecta productia DACIA Duster 2021.

DACIA Duster 2021: Veste foarte PROASTA Inainte de Lansare

DACIA Duster 2021 ar fi trebuit deja sa intre in productie, sau ar trebui sa intre in productie in luna august, dar e posibil ca totul sa fie facut cu unele neajunsuri pentru masinile care vor fi livrate. Stim deja ca unele modele Duster de generatie veche, la fel ca si unele masini Renault, au fost livrate clientilor fara anumite dotari doar pentru a fi livrate, ele urmand a fi montate ulterior, iar acelasi lucru ar putea fi decis inclusiv pentru DACIA Duster 2021.

DACIA Duster 2021 vine cu multe noutati de la Logan 3, masina care are o serie de dotari in premiera pentru modelele DACIA, iar cum producatorul va avea nevoie de ele in cantitati mai mari, e posibil sa fie o penurie mai accentuata. Producatorii de semiconductori se chinuie de ceva vreme sa acopere cererea de pe piata, dar nu prea au succes nici in a doua parte a anului 2022, asa ca ramane de vazut ce masuri vor fi luate pentru DACIA Duster 2021.

DACIA Duster 2021 va fi urmata de un alt model de la DACIA, care s-ar putea confrunta cu probleme similare, producatorul roman incercand fara succes sa obtina suficienti semiconductori.