Raiffeisen Bank: Importanta Schimbare pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank personal

Raiffeisen Bank a facut o foarte importanta schimbare pentru clientii din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca vorbim despre vesti extrem de bune pentru noi toti. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a isi actualiza datele personale mult mai usor decat pana acum prin intermediul aplicatiei Smart Mobile, astfel ca nu trebuie sa mai mergeti in agentii pentru asta.

Raiffeisen Bank vine aici cu o schimbare foarte importanta pentru ca procesul este unul obligatoriu pentru toti clientii din Romania, astfel ca e bine sa poata oferi si o metoda mai simpla de a il face. Raiffeisen Bank si-a actualizat aplicatiile pentru telefoane mobile in repetate randuri in ultimele saptamani, astfel ca oferirea optiunii de a ne actualiza datele persoanale prin intermediul lor este o decizie care vine ca o masura extrem de buna, pana la urma.

Raiffeisen Bank: Importanta Schimbare pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank personal dateRaiffeisen Bank personal date

Raiffeisen Bank spune ca prevederi legale din anul 2019 pentru a preveni resparea banilor si finantarea terorismului obliga toate bancile sa ii oblige pe clienti sa isi actualizeze datele personale. Am vazut deja acest lucru nu doar de la Raiffeisen Bank, ci si de la alte banci din toata Romania, ele cerandu-le tuturor clientilor sa isi actualizeze datele personale indiferent de metoda prin care fac asta, deci nimeni nu scapa de aceasta prevedere legala importanta.

Raiffeisen Bank ofera optiunea de actualizare a datelor personale prin aplicatia Smart Mobile ca o optiune pentru folosirea call center-ului, sau a agentiilor sale din intreaga tara, deci exista trei optiuni in total. Indiferent pe care dintre ele o alegeti, cei de la Raiffeisen Bank spun ca este obligatorie actualizarea datelor personale de catre toti cei care-i folosesc serviciile in Romania, asa ca ar fi bine sa stiti acest lucru si sa nu va ganditi ca exista vreo solutie pentru a evita totul.

Raiffeisen Bank ofera pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce trebuie sa faca oricare dintre clientii care trebuie sa isi actualizeze datele personale, asa ca stiti in avans care sunt pasii de urmat.