Netflix: Premiera Importanta Anuntata pentru Intreaga Lume

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, avand un numar foarte mare de abonati care ii folosesc serviciile in fiecare zi, acesta fiind in continua crestere. Pentru ca Netflix vrea sa uimeasca tot timpul, compania americana a pregatit o premiera impresionanta chiar si pentru ea, astfel ca festivalul de film de la Londra, din toamna acestui an, urmeaza sa inceapa cu o premira mondiala in postura filmului The Harder They Fall.

Netflix a evitat pana acum sa faca asa ceva in ciuda faptului ca au existat destule ocazii in care ar fi putut sa surprinda intreaga lume cu gesturi de acest gen, insa acum lucrurile se schimba pentru noi. Netflix vrea sa prezinte filmul The Harder They Fall in cadrul festivalului de film de la Londra inainte de a il distribui prin platforma, iar locatia e aleasa destul de bine, mai ales ca din distributie fac parte si destui actori britanici, deci va avea de castigat pe partea de imagine.

Netflix: Premiera Importanta Anuntata pentru Intreaga Lume

Netflix a pregatit cu The Harder They Fall un western plin de actiune care va fi cel mai probabil primit foarte bine de catre audienta, mai ales ca in ultimul an lumea a dus lipsa filmelor bune din cauza pandemiei de Coronavirus. Daca anul trecut au fost probleme cu organizarea festivalurilor de acest gen, acum ca multa lume este vaccinata, cei de la Netflix profita si incep sa fara premiere de acest gen, chiar daca ele sunt destul de diferite fata de ceea ce vedeam in mod normal de la companie.

Netflix a incercat ani de zile sa dea de inteles ca nu vrea sa-si aduca filmele in cinematografe si ca va distribui productiile sale simultan la toata lumea, dar vedem ca nu se intampla lucrurile asa. Acum cei de la Netflix incep sa mearga mai mult pe calea marilor case de productie si incep sa faca premiere de acest gen, asa ca va fi interesant de vazut cum anume va merge mai departe strategia gandita de catre compania americana.

Netflix mai are pregatite si alte filme bune in anul 2021, dar deocamdata nu e anuntata vreo alta premiera de acest gen pentru vreun alt film pregatit de catre compania americana.