BANCA Transilvania: Anunt pentru Clienti, ce Nu Stiau Multi

BANCA Transilvania sume

BANCA Transilvania a publicat un nou anunt oficial pentru clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, atunci ar fi bine sa stii ce se intampla pentru ca esti vizat direct. BANCA Transilvania este una dintre bancile care le ofera clientilor sai unele dintre cele mai variate servicii, iar mesajul de mai jos este o dovada foarte buna pentru modul in care a gandit banca sa ii surprinda pe romani cu vesti foarte bune, dar si experiente pe masura.

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari din toata Romania, avand foarte multi clienti care se bazeaza pe serviciile sale, asa ca s-a gandit sa faca totul mult mai usor de utilizat. In aceasta idee, BANCA Transilvania le spune clientilor din Romania ca au la dispozitie nu mai putin de 8 metode prin care sa isi poata afla soldul conturilor, ceva de nu e oferit de chiar orice banca pentru clienti, iar asta e o surpriza extrem de interesanta pentru noi.

BANCA Transilvania: Anunt pentru Clienti, ce Nu Stiau Multi

BANCA Transilvania spune ca prima si cea mai simpla metoda este folosirea aplicatiei BT Pay pentru telefoanele iPhone si Android, ea fiind disponibila in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store. A doua este folosirea BT Visual Help, un sistem care este accesibil pentru clienti printr-un numar de telefon fix, dar rezultatul final este exact acelasi, aflarea soldului unui cont la BANCA Transilvania in doar cateva zeci de secunde, fara prea mult efort.

BANCA Transilvania ofera a treia optiune prin serviciul sau de internet banking, accesibil de pe orice dispozitiv electronic, dar si aplicatia BT 24 Mobile Banking ofera posibilitatea de a vedea soldul unui cont. Optiunea SMS Alert este deasemenea disponibila de la BANCA Transilvania pentru a primi SMS-uri cand au loc tranzactii, iar daca asta nu e pe placul vostru, atunci serviciul Livia poate fi folosit in acelasi scop daca vreti sa aflati soldurile conturilor.

BANCA Transilvania afiseaza soldurile conturilor inclusiv la bancomatele sale din toata tara, iar in final in oricare dintre unitatile bancii poate fi aflat deasemenea soldul unui anumit cont bancar.