DIGI Mobil: Vestile Grozave pentru MILIOANE dintre Clienti

DIGI Mobil nationalizare

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania si este singura “retea nationala” de telefonie mobila, fiind de ceva vreme in topul companiilor care atrag cei mai multi clienti prin portare. Pentru ca vrea sa isi si mentina clientii in retea dupa ce ii atrage prin portare, DIGI Mobil continua sa faca investitii pentru a imbunatati reteaua de telecomunicatii, iar ele sunt confirmate lunar prin pagina speciala cu informatii despre acoperirea din Romania.

DIGI Mobil stie foarte bine cat de important este pentru clientii sai sa se bucure de cele mai bune servicii posibile pentru banii pe care ii platesc, iar ceea ce le ofera acum este gandit in aceasta idee. DIGI Mobil isi imbunatateste lunar retelele 2G, 3G, 4G din toata Romania, exceptie facand cea 5G pentru care expansiunea s-a oprit acum mai bine de un an de zile pentru ca autoritatile inca nu au organizat licitatia pentru frecventele 5G.

DIGI Mobil: Vestile Grozave pentru MILIOANE dintre Clienti

DIGI Mobil s-a concentrat mai mult pe noua sa retea 2G in ultimul an in ideea de extinde acoperirea la aproape 98% din toata tara, chiar daca performantele pe partea de internet mobil sunt net inerioare. In ciuda acestui lucru, atat timp cat expansiunea retelei 5G stagneaza, cei de la DIGI Mobil nu prea au ce sa faca in afara de a imbunatati si extinde retelele existente pana cand le vor putea oferi clientilor acces la reteaua de ultima generatie in toata tara.

DIGI Mobil si-a cam facut o misiune din a-si imbunatati cat poate de mult retelele in Romania, mai ales ca este in continuare o companie atractiva pentru foarte multi romani care cauta preturi mici pentru servicii. In aceasta idee, nu e exclus sa vedem noi anunturi in perioada urmatoare care sa confirme faptul ca performantele de care se bucura clientii din Romania vor fi si mai bune inainte de licitatia 5G din aceasta toamna, daca va mai avea loc.

DIGI Mobil ar putea schimba strategia de imbunatatire a retelelor sale daca vor fi impuse interdictii mai serioase pentru folosirea echipamentelor Huawei, dar deocamdata nu se stie nimic despre vreo asemenea decizie a autoritatilor.