Politia Romana: Alerta Privind Inselaciunile cu Metoda COVID-19

0

Politia Romana Alerta Inselaciunile Metoda COVID-19

Politia Romana a emis astazi un foarte important mesaj de alerta pentru romanii din toata tara care trebuie sa fie foarte atenti deoarece metoda COVID-19 se raspandeste in toata tara si vizeaza inselarea oamenilor pentru a li se fura banii.

“Un nou tip de înșelăciune – „Metoda Covid-19”!
Citește până la sfârșit! Poate te ajută!
Varianta lor: „ – Alo! Fiul dumneavoastră este grav bolnav, în urma infectării cu virusul Covid-19 și trebuie să îl transferăm urgent la un spital din afara țării! Trimitem imediat la dumneavoastră pe cineva să ridice suma necesară salvării lui!
Varianta noastră: „ – Bună seara!…de la Biroul Rutier, Poliția Municipiului Focșani! Ne veți însoți la sediu, este necesar să lămurim anumite aspecte!”
Ora 01.40: Daniel și Sebastian, polițiști rutieri, patrulau pe centura municipiului Focșani, iar din sens opus, un autoturism, al cărui șofer părea grăbit, accelerează și mai mult la vederea echipajului.
Cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, au întors după acesta, oprindu-l după 1 km și, în câteva clipe, „s-a făcut și mai multă lumină” într-un caz, la care echipa noastră lucrează.
Pe scurt – În cursul lunii iulie, două persoane, sub imperiul stării emoționale create de „așa-ziși” medici, au înmânat, în total, suma de 33.000 de lei, pentru „salvarea” celor dragi, unor „curieri”.
Cei doi ocupanți, cu vârste de 26 și 30 de ani, au acum timp să se gândească la faptele lor.
Foarte important!!!
Vorbiți cu părinții și bunicii dumneavoastră mai des, rugați-i să vă sune, să se asigure că sunteți bine, mai ales când alții sună înaintea dumneavoastră și susțin „urgențe”!
Nu vă lăsați înșelați prin aceste metode!”