Netflix: Decizia OFICIALA Privind un Serial foarte Important

Netflix revenire

Netflix a anuntat in mod oficial decizia pe care a luat-o cu un serial extrem de important si popular pentru zeci de milioane de abonati din intreaga lume, iar vestile sunt extrem de bune pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Netflix au dezvaluit fatul ca urmatorul sezon al serialului Stranger Things va fi lansat in cursul anului 2022 in cadrul platformei de streaming video la cerere, dci lumea va avea de asteptat pana anul viitor pentru ceva nou.

Netflix ar putea dezamagi multa lume cu aceasta decizie, dar e normal ca platforma de streaming video la cerere sa acorde timp pentru pregatirea de continut extrem de bun, cum ar fi un nou sezon al Stranger Things. Sezonul 4 al Stranger Things nu are deocamdata o posibila perioada in care este asteptata lansarea sa, deci nu stim nimic mai mult decat faptul ca Netflix vrea sa il lanseze in anul 2022, chiar daca asta s-ar putea intampla si la jumatatea anului viitor.

Netflix: Decizia OFICIALA Privind un Serial foarte Important

Netflix are in Stranger Things un serial extrem de popular, compania americana inregistrand zeci de milioane de vizualizari pentru fiecare sezon nou in zilele care trec imediat dupa lansare. Decizia de a lansa inca un sezon din Stranger Things este una cat se poate de normala, dar compania asteapta destul de mult pana cand va aduce un nou sezon pentru abonatii din toata lumea, insa intre timp are pregatite alte lansari foarte importante.

Netflix nu se bazeaza doar pe Stranger Things, iar asta pentru ca are mai multe seriale foarte populare pe care le ofera pentru abonatii din toata lumea, iar destule dintre ele au programate sezoane noi in 2021. Unul dintre cele mai importante este The Witcher, Netflix pregatind lansarea sa in iarna, iar pana atunci vom avea noi episoade din Lucifer, Casa del Papel, si alte seriale care inregistreaza o popularitate serioasa in cadrul platformei.

Netflix va anunta din timp tot ceea ce va oferi pentru abonatii sai din toata lumea, asa ca trebuie doar sa avem rabdare ca lansarile sa aiba loc si vor fi destule de care ne vom putea bucura.