Orange: Surpriza Uriasa Anuntata pentru Clientii din Romania

Orange messi

Orange vrea sa le faca vara mai buna unor clienti din Romania, astfel ca a anuntat o serie de surprize foarte interesante pentru toata lumea, iar de ele puteti profita chiar din acest moment. Mai exact, cei de la Orange au anuntat ca meciurile din Ligue 1 vor fi disponibile prin intermediul Orange TV GO pentru clientii din toata tara, canalele Look Sport fiind cele care vor transmite meciurile pentru oricine e interesat de fotbalul de mare performanta.

Orange vine cu aceasta veste chiar inainte ca Messi sa fie anuntat in mod oficial ca noul jucator al celor de la PSG, astfel ca dintr-odata campionatul Frantei devine mult, mult mai interesant. Cu Messi la PSG echipa va avea parte de o cu totul alta atentie in intreaga lume, iar asta pentru ca fostul jucator al celor de la Barcelona ramane in continuare unul dintre cei mai buni din intreaga lume, si unul dintre cei mai populari care inca activeaza.

Orange: Surpriza Uriasa Anuntata pentru Clientii din Romania

Orange a cumparat recent canalele Telekom Sport, insa deocamdata se bazeaza pe Look Sport pentru asemenea continut pana cand va reusi sa incheie propriile intelegeri pentru a-l oferi. Este cat se poate de sigur faptul ca Orange va dori sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a vedea competitii sportive prin propriile canale de sport, poate chiar cu o noua denumire, Orange Sport, dar pana atunci se bazeaza pe parteneri.

Orange le ofera clientilor posibilitatea de a avea acces la canalele Look Sport doar in baza unui abonament lunar, astfel ca nu vedeti gratuit mare lucru prin intermediul lor, din pacate. Daca Orange va decide sa-si faca propriile canale de sport, atunci este de asteptat sa vedem mai multe competitii sportive oferite gratuit de catre operatorul de telecomunicatii pentru toata lumea in viitorul nu foarte indepartat, ceea ce ar bucura multi oameni.

Orange le ofera oricaror clienti din Romania posibilitatea de a se bucura de continutul transmis prin Look Sport, asa ca ramane doar ca fiecare sa aleaga ceea ce vrea sa urmareasca acolo.