WhatsApp: Doua Noi Schimbari IMPORTANTE Pentru Telefoane

WhatsApp ceata

WhatsApp implementeaza doua noi schimbari importante pentru sute de milioane de telefoane din intreaga lume, aplicatia de mesagerie dorind sa ofere doar cea mai buna experienta posibila pentru noi. Prima schimbare importanta are legatura cu felul in care sunt afisate ferestrele de preview pentru clipurile video YouTube pe care le putem vedea in momentul in care cineva ne partajeaza un link spre asemenea tip de continut, iar mai jos puteti vedea ce se intampla.

WhatsApp face aceasta schimbare dupa ce destul de multi oameni s-au plans din cauza faptului ca imaginile de preview pentru clipurile video apar in ceata, iar problema a fost rezolvata acum de catre compania americana. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, cei de la WhatsApp au decis ca e momentul sa afiseze in mod clar imaginile de preview pentru clipurile video care sunt partajate prin aplicatie in conversatii de catre oricare interlocutori.

WhatsApp ceata previzualizare

WhatsApp: Doua Noi Schimbari IMPORTANTE Pentru Telefoane

WhatsApp nu se limiteaza aici, iar asta pentru ca lucreaza in continuare la imbunatatirea sistemului de criptare a backup-urilor care sunt incarcate in cadrul iCloud de pe telfeoanele iPhone. Daca schimbarea de mai sus este gandita pentru toate telefoanele, aceasta se refera exclusiv la cele iPhone ale companiei Apple, dar vestea este oricum una buna pentru ca nimeni nu va putea intercepta backup-urile in timp ce sunt transferate catre serverele iCloud ale Apple.

WhatsApp ceata criptare

WhatsApp stie foarte bine cat de important este pentru utilizatori sa aiba parte de criptare completa si cat mai puternica pentru datele lor, inclusiv in timp ce ele sunt transferate catre serverele unde sunt pastrate. Acest nou sistem de criptare a datelor in tranzit este in dezvoltare la compania WhatsApp de ceva vreme si nu e vreo surpriza ca va fi oferit intr-un final, mai ales ca de cateva luni tot aflam despre modul in careva fi implementat pentru toata lumea.

WhatsApp mai are si alte surprize interesante pregatite pentru utilizatorii sai, iar ele vor fi lansate in mod treptat pe masura ce vor fi pregatite pentru a ne fi oferite in mod oficial de catre americani.