GTA 6: Decizia Oficiala care va Supara Fanii Viitorului Joc

GTA 6 streaming

GTA 6 este unul dintre cele mai importante jocuri care vor fi lansate pentru gamerii din intreaga lume, compania Rockstar Games avandu-l in dezvoltare de ceva vreme, insa dupa cum am aflat in repetate randuri, vom avea de asteptat pentru ca el sa fie lansat.

GTA 6 va fi lansat de catre Rockstar Games undeva prin 2024, iar conform celor spuse de catre CEO-ul companiei, se pare ca titlul nu va fi disponibil si prin serviciile online care ne permit sa platim abonamente lunare pentru a juca diverse jocuri.

GTA 6 va fi vandut de catre Rockstar Games la un pret prestabilit, prin diverse medii, insa nu va fi oferit in cadrul unor servicii precum Origin, care le permit jucatorilor sa plateasca un abonament lunar si sa joace o varietate de titluri care sunt disponibile pentru ei.

GTA 6 este un joc important care va aduce bani pentru Rockstar Games prin intermediul platformei sale online, sau poate a unei strategii similare cu cea a Fortnite, dar dincolo de asta Rockstar nu are motive sa-si ofere jocurile prin servicii de game streaming.

“Opiniile noastre rămân neschimbate. Credem că un model de abonament poate avea sens pentru titlurile de catalog profunde. Dar nu are sens pentru titlurile din prima linie.”

GTA 6 va fi disponibil de undeva de prin 2024 pentru toata lumea, asa ca nu ramane decat sa asteptam si sa vedem care vor fi surprizele grozave care vor fi disponibile pentru noi, iar asteptarile sunt extrem de mari din partea tuturor gamerilor.