Kaufland: Toate Magazinele Vizate de o OFICIALA Schimbare

Kaufland extraordinar

Kaufland a pregatit o noua serie de schimbari pentru magazinele sale din toata tara, iar clientii sunt cei care se pot bucura de noutatile pe care lantul de hypermarket-uri le-a anuntat in mod oficial. Cei de la Kaufland incearca sa ii surprinda pe clientii din toata Romania cu ofertele speciale pe care le-a gandit in categoria “Super Eroii Saptamanii”, o categorie in cadrul careia vinde multe produse la preturi reduse promotional pentru doar o singura zi din saptamana.

Kaufland s-a gandit sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de aceste noi surpride pe care le-a gandit pentru ei, iar daca va uitati in sectiunea respectiva, veti vedea ca aveti ce sa cumparati. Cei de la Kaufland au ales 8 categorii de produse care se vor bucura de reduceri cuprinse intre 25% si 33%, insa asta doar pentru o singura zi din saptamana, fiecare categorie de produse avand dedicata o zi in care va fi mai ieftina.

Kaufland: Toate Magazinele Vizate de o OFICIALA Schimbare

Kaufland extraordinar eroi
Toate Ofertele din campania “Super Eroii Saptamanii” la Kaufland in perioada 11 August 2021 – 17 August 2021.

Kaufland le va permite clientilor din toata Romania sa beneficieze de aceasta oferta speciala “Super Eroii Saptamanii” chiar si daca nu au un card de fidelitate Kaufland Card, astfel ca oricine poate sa le cumpere. Kaufland impune totusi limite in ceea ce priveste cantitatile de produse care pot fi cumparate de catre clientii din Romania, astfel ca desi ele sunt reduse foarte mult, nu puteti cumpara chiar orice fel de cantitati doriti, ceea ce e perfect normal.

Kaufland spune deasemenea ca doar produsele care nu se afla in alte promotii pot fi cumparate la pret redus in zilele speciale ca parte a acestei campanii speciale, astfel ca trebuie sa aveti grija si la acest aspect. Cei de la Kaufland au publicat un regulament special pentru aceasta promotie si trebuie sa tineti cont de el pentru a nu risca sa ajungeti in magazine si sa nu puteti cumpara la reducere exact ceea ce va doriti de la lantul de magazine.

Kaufland are mai multe detalii pe website-ul sau in legatura cu aceasta promotie speciala, asa ca ramane doar sa urmariti ziua in care sunt reduse produsele pe care le doriti.