Banca Transilvania: Mesajul OFICIAL, ce Nu Stiu Unii Clienti

Banca Transilvania impartire

Banca Transilvania transmite un mesaj oficial care ii vizeaza pe multi dintre clientii sai din toata Romania, unul despre care ei ar trebui sa stie pentru ca le poate fi de extrem de mare ajutor. Mai exact, cei de la Banca Transilvania aduc in atentia clientilor din toata tara aplicatia BT Pay pentru telefoanele mobile, cea care le permite sa faca mobile banking oricand au nevoie fara prea mult efort, ceva ce nu e oferit in conditii similare de chiar orice alta banca.

Banca Transilvania incearca sa le ofere clientilor din toata Romania doar cele mai bune servicii oricand ei au nevoie de ele, iar mesajul oficial de astazi are menirea de a le aduce in atentie chiar existenta lor. Banca Transilvania stie cat de important este pentru multi clienti sa poata face plati cu telefoanele, iar aplicatia BT Pay faciliteaza acest lucru, la fel ca si confirmarea platilor online, asa cum cer noile prevederi PSD2 pentru banci.

Banca Transilvania: Mesajul OFICIAL, ce Nu Stiu Unii Clienti

Banca Transilvania a implementat totusi si o serie de functii speciale pentru aplicatia BT Pay dedicata telefoanelor iPhone si Android, iar despre una dintre ele vorbeste mai jos, ea fiind dedicata iesirilor in oras. Banca Transilvania spune ca atunci cand iesim in oras e mai usor sa impartim nota de plata multumita unei functii din aplicatie care ne permite sa le cerem bani prietenilor pentru cat am platit in locatia in care am fost impreuna cu ei.

Banca Transilvania a implementat in BT Pay acest sistem, iar el simplifica bataile de cap cu cerutul de bani cash, insa aceasta nu e singura functionalitate speciala de care multi nu stiu. Banca Transilvania ofera inclusiv posibilitatea clientilor de a retrage bani de la bancomate cu BT Pay, fara card, de a trimite bani in conturile altor banci cu un numar de telefon, de a vedea soldurile cardurilor de la alte banci, dar si altele.

Banca Transilvania isi distribuie aplicatia BT Pay prin intermediul App Store si Google Play Store in mod gratuit pentru toti clientii din Romania si ar trebui sa o descarcati exclusiv de acolo.