DIGI Romania: Vestea Grozava, ce le Transmite Clientilor Azi

DIGI Romania belgia

DIGI Romania are o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, atunci e bine sa stii ca in momentul de fata grupul de telecomunicatii are o veste grozava pentru toti clientii. Mai exact, cei de la DIGI Romania le transmit tuturor clientilor din Romania faptul ca in weekend pot sa urmareasca Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei in direct pe DIGI 4K, deci va puteti bucura de o experienta speciala pentru a vedea acest eveniment.

DIGI Romania incearca sa le ofere tuturor clientilor sai din Romania doar cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre serviciile de care beneficiaza, iar ideea de a transmite curse de Formula 1 este una grozava. Avand in vedere ca DIGI Romania a decis sa transmita acest eveniment pe DIGI 4K, il vom putea urmari la rezolutie Ultra HD, insa pentru a putea vedea tot ceea ce se transmite prin acest canal de televiziune aveti nevoie de o extraoptiune speciala.

DIGI Romania: Vestea Grozava, ce le Transmite Clientilor Azi

DIGI Romania belgia premiu

DIGI Romania permite activarea acestei extraoptiuni la pretul de doar 5 LEI pe luna, iar in acest bani aveti acces la o varietate de competitii sportive, dar chiar si mai mult decat atat. DIGI Romania stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa urmareasca continut de acest gen in Romania, astfel ca ofera acces convenabil la DIGI 4K, insa si la Eurosport 4K deoarece optiunea care costa 5 LEI pe luna ne permite sa vizualizam ambele canale de televiziune fara probleme.

DIGI Romania a mai anuntat in trecut cand a transmis evenimente de acest gen pentru toti clientii sai din Romania, astfel ca nu vorbim despre vreo surpriza foarte mare, dar vestea e grozava. Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei urmeaza sa inceapa la ora 16:00, iar cei de la DIGI Romania vor incepe transmisiunea incepand cu aceasta ora, deci veti putea vedea totul la calitate ridicata daca aveti si un televizor care poate reda acest tip de continut.

DIGI Romania mai are si alte extraoptiuni pentru serviciile de televiziune pe care le ofera in Romania, astfel ca puteti beneficia de si mai multe surprize grozave daca sunteti cu adevarat interesati de ele.