BANCA Transilvania: Informarea Oficiala, ce Nu Stiu Clientii

BANCA Transilvania extras

BANCA Transilvania transmite o informare oficiala pentru clientii sai din toata Romania, iar asta are menirea de a le aduce in atentie ceva ce foarte multi dintre ei nu stiau ca este disponibil. Cei de la BANCA Transilvania vorbesc in mesajul lor despre 8 metode prin care romanii pot obtine chiar acum extrase de cont pentru conturile pe care le au la banca, astfel ca exista atat de multe optiuni pentru a face asta incat oricine ar trebui sa stie cum sa o faca.

BANCA Transilvania transmite aceasta informare deoarece probabil exista multi clienti din Romania care nu stiu cum anume pot face acest lucru, astfel ca e bine sa fie informati din timp. Prima metoda prin care BANCA Transilvania spune ca putem obtine un extras de cont este folosirea sistemului BT Visual Help, la care trebuie sa sunam, iar dupa solicitarea ajutorului primim un SMS cu un link care ne duce intr-o pagina prin care putem descarca extrasul.

BANCA Transilvania: Informarea Oficiala, ce Nu Stiu Clientii

BANCA Transilvania spune deasemenea ca platforma BT 24 Internet Banking este o alta solutie prin care putem obtine un extras de cont la nevoie, procedura fiind totusi mai simpla. BT24 Mobile Banking este urmatoarea solutie pe care BANCA Transilvania o recomanda pentru clientii care au nevoie de un extras de cont, ea facilitand obtinerea rapida a acestor informatii de la banca pentru utilizarea lor in orice scop am avea nevoie.

BANCA Transilvania spune ca pot fi obtinute extrase de cont inclusiv prin NeoBT Internet Banking, deci platforma online si nu aplicatia pentru telefoane, care nu are aceasta optiune disponibila. Cei intresati sa primeasca in mod automat in fiecare luna un extras de cont prin email, au optiunea de a cere acest lucru la numarul pentru relatii cu clientii al BANCA Transilvania, sau in oricare dintre unitatile pe care banca le are in toata tara, aceastea eliberand oricum extrasele la cerere.

BANCA Transilvania spune in final ca bancomatele multifunctionale BT Express pot deasemenea sa elibereze extrase de cont pentru cei interesati de ele, astfel ca aceasta este ultima solutie la care puteti apela.