Kaufland: Oficial, ce Ofera GRATUIT pentru Romani de Acum

Kaufland sustinere

Kaufland a anuntat in mod oficial o noua decizie surpriza care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania si este vorba despre una de care poate profita oricine chiar in momentul de fata, daca este interesat. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa inceapa a treia etapa a concursului prin care promoveaza mancatul sanatos cu produse proaspete, astfel ca acum clientii din Romania pot primi gratuit noi premii daca aleg sa participe la campanie.

Kaufland vine cu acest mesaj pentru toti clientii sai din Romania care sunt dornici sa profite de ceea ce le ofera gratuit incepand din cursul zilei de ieri, iar daca sunteti dornici sa va bucurati de premii, ar trebui sa participati. Cei de la Kaufland au decis ca in aceasta a treia etapa a campaniei sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a primi gratuit o trotineta electrica in valoare de 3500 de LEI impreuna cu 10 invitatii duble la Untold.

Kaufland: Oficial, ce Ofera GRATUIT pentru Romani de Acum

Kaufland a schimbat pentru etapa a treia criteriile de participare la concursul sau, astfel ca oricare dintre romanii care sunt dornici sa participe trebuie sa publice pe retelele de socializare o poza cu un oras pe care il sustin in campanie. Spre deosebire de etapa anterioara, romanii nu mai trebuie sa spuna acum despre ce oras este vorba in poza, insa vor trebui sa eticheteze toate conturile de socializare ale Kaufland, insa sa si spuna din ce oras sunt.

Kaufland desfasoara aceasta etapa a concursului sau pentru o perioada de doar o saptamana, astfel ca aveti timp sa va inscrieti cu o poza care va poate oferi sanse reale de a castiga unul dintre premii. Desigur ca trebuie sa alegeti si o poza cat se poate de potrivita pentru ceea ce doriti sa transmiteti, astfel ca trebuie sa aveti grija si sa gasiti imaginea care sa ii convinga pe cei din juriu sa va acorde premiile care sunt oferite acum.

Kaufland ar trebui sa mai desfasoare inca o etapa in cadrul concursului sau, dupa aceasta, astfel ca daca nu reusiti acum sa castigati premiile dorite, ar trebui sa mai aveti saptamana viitoare o sansa de a face acest lucru.