Posta Romana: Avertisment pentru Milioane de Romani din Tara

Posta Romana Avertisment Milioane Romani Tara

Posta Romana a emis un avertisment extrem de serios pentru milioane de romani din toata tara, compania nationala incercand sa le aduca oamenilor in atentie faptul ca in aceasta perioada se desfasoara diverse campanii de tip phishing in toata tara.

Posta Romana prezinta mai jos si detalii cu privire la ceea ce ar trebui sa stie toti romanii care pot fi vizati de catre aceasta campanie, iar din pacate v-am spus si eu in cateva randuri ca aceasta situatie este foarte serioasa si ar trebui sa fie in atentie tuturor.

“❗ ATENȚIE❗
Mii de români au primit, în ultimele zile, e-mail-uri frauduloase în care sunt notificați că pachetul lor nu a putut fi livrat din cauza neachitării unei taxe vamale de 3,54 lei.
Este vorba despre o nouă campanie de mesaje înșelătoare care pretind a veni de la Poșta Română, trimise însă de către hackeri cu scopul de a convinge destinatarii să plătească o taxă suplimentară pentru a primi un colet.
Dacă primiţi mesaje cu astfel de solicitări, nu le deschideţi şi marcaţi-le ca spam! Nu accesaţi niciunul din link-urile prezente în mesaj!
‼️#PoştaRomână comunică doar prin intermediul adreselor oficiale de e-mail (suportclienti@posta-romana.ro, noreply@posta-romana.ro).‼️
‼️Poșta Română nu solicită clienţilor să furnizeze date cu caracter personal, informaţii bancare confidenţiale referitoare la conturile personale, numere de card sau coduri PIN şi nici efectuarea de plăţi online ale unor taxe vamale.‼️”