Orange: Mesaj OFICIAL Trimis Clientilor, ce le Ofera Gratuit

Orange suplimentar

Orange a inceput sa le trimita clientilor din toata Romania un mesaj oficial prin care ii anunta ceea ce le ofera gratuit chiar de acum, iar operatorul vrea sa se asigure de faptul ca toti clientii au parte de experiente cat se poate de bune. Mai exact, cei de la Orange au inceput sa isi anunte clientii care au cartele prepay in legatura cu faptul ca le ofera 5 zile de internet gratuit in aceasta perioada daca au o optiune de minim 5 euro activa pentru cartela lor.

Orange vine cu acest bonus special pentru clientii sai din toata Romania intr-o perioada in care oricum oferea gratuit o varietate de beneficii de care foarte multi dintre clientii de cartele prepay se puteau bucura. Orange ofera 100 GB la activarea unei cartele si a unei optiuni de minim 5 euro, astfel ca aceste 5 zile de internet nelimitat gratuit sunt un bonus de care mai nimeni n-ar trebui sa aiba nevoie, dar iata ca totusi decizia a fost de a oferi inclusiv asa ceva.

Orange: Mesaj OFICIAL Trimis Clientilor, ce le Ofera Gratuit

Orange le ofera clientilor din toata Romania multe beneficii cu internet gratuit in aceasta perioada pentru a-i ajuta sa se bucure de zilele calduroase in care stau la plaja in Romania. Desigur ca internetul gratuit, fie ca e nelimitat, sau nu, nu poate fi folosit in afara Romaniei de catre clienti, astfel ca trebuie sa va multumiti doar cu posibilitatea de a il utiliza in Romania, indiferent unde va aflati, dar asta nu e tocmai o veste chiar atat de rea, dupa cum mai mult ca sigur stiti.

Orange are pe website-ul sau toate detaliile importante cu privire la promotiile speciale de care oricine poate sa profite in aceasta perioada si nu este vorba doar despre internet gratuit. Orange are deasemenea promotii speciale prin care ofera minute nelimitate si diverse alte bonusuri foarte importante pentru clientii din toata Romania, asa ca nu trebuie decat sa intrati pe website-ul sau pentru a descoperi toate promotiile speciale care sunt disponibile chiar acum.

Orange va mai avea cu siguranta si alte promotii grozave pentru clienti, iar toate dintre ele sunt dezvaluite prin intermediul website-ului operatorului de telecomunicatii din Romania.