Netflix: Cea mai TARE Veste pentru Milioane dintre Romani

Netflix televiziune

Netflix are un nou anunt oficial cu o veste tare pentru romanii din toata tara care urmaresc filmele, serialele, documentarele sau desenele animate din platforma, compania americana incercand sa-i bucure pe toti. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat mai jos codul special pe care oricare dintre romani il pot folosi pentru a accesa emisiunile TV care sunt disponibile in cadrul platformei sale in momentul de fata, iar dupa cum puteti vedea, exista multe.

Netflix vine cu aceasta veste tare pentru romanii din toata tara pentru ca exista foarte multi oameni care sunt dornici sa profite de ceea ce platforma americana are de oferit in momentul de fata. Codul special pe care cei de la Netflix il furnizeaza pentru romanii din toata tara ne permite sa accesam categoria principala de show-uri tv care sunt disponibile in platforma, iar de acolo avem alte sub-categorii in care putem gasi continutul segmentat si mai mult.

Netflix: Cea mai TARE Veste pentru Milioane dintre Romani

Netflix continua de ceva vreme sa ne ofere posibilitatea de a descoperi continut de acest gen si in Romania, iar asta pentru ca are foarte multe show-uri TV pe care le distribuie pentru toata lumea. Din pacate, avand in vedere numarul mare de titluri de acest gen, uneori e greu sa gasim tot ceea ce ne intereseaza din platforma Netflix, astfel ca acum compania s-a gandit ca n-ar strica daca ar imparti totul in categorii precum cele de mai jos.

Netflix ne arata si cum putem accesa aceste categorii de continut, link-uri speciale care pot fi introduse in bara de adresa pentru accesare fiind disponibile pentru noi cand dorim sa vedem continutul. La finalul acelui URL trebuie doar sa introduceti codul pentru categoria principala de show-uri TV, sau pentru acele sub-categorii, astfel incat sa accesati fix ceea ce va intereseaza pentru a face binging pentru continutul dorit din platforma.

Netflix mai are si alte coduri spceiale de acest gen pentru abonatii sai din toata Romania, iar pe unele dintre ele vi le-am prezentat deja in cateva randuri, asa ca stiti ce puteti folosi.